Prodaja Pink G687 Granitne ploče

FOB cijena: dobiti najnoviju cijenu
Luka: Xiamen, Kina
Kapacitet proizvodnje: 5000 Sqm / month
Uslovi plaćanja: L / C, T / T
Min. Narudžba: Jedan kontejner

Detalji o proizvodu

Prodaja Pink G687 Granitne ploče

Materijal G687 Granit Marka Yeyang Stone
Tip Ploča Površina Poliran, odrezan

Veličina

Velika ploča: 240cmUpx140cmUpx2cm / 3cm

Prilagođene veličine : 800x800mm, 600x600mm, 300x300mm, 300x600mm, itd.

Dobrodošli da posjetite ovu web stranicu o bijelom granitu Yeyang Stonea, koji je jedan od najvećih proizvođača i dobavljača svih vrsta prirodnog kamenja u Kini.

Slika proizvoda

Pink G687 Granitne ploče Prodaja 1

Yeyang kontrola kvaliteta kamena

Yeyang kontrola kvaliteta

O nama

1. Konkurentna cijena

Kao proizvođači, konkurentni smo cijenama U međuvremenu, kao domaći poznati profesionalni dobru podršku iz drugih tvornica. Redovito prodajemo u više od 20 zemalja, na kritičnom tržištu i u većini cjenovno konkurentnim.

2. Višestruki proizvodi

Kineski granit:

Tiger Skin White, Tiger Skin Yellow, G682 Sunset Gold, Shanxi crna, G603 Kristalno bijela, G640 Luna Pearl, G664 Bainbrook smeđa, Spary White, G655 Hazel White, G439 Veliki cvijet, Seawave Green, Giallo Zlatna jesen.

Wordwide Granit:

Tamno smeđa, Apsolutno crna, Baltičko smeđa, Tropska smeđa, Kaledonija Braun, Safire Braun, Ubatuba, Kašmir bijela, Kašmir zlato, Crna galaksija, Mardura Gold, Giallo Veneziano, Santa Cecilla, Emperald Pearl, Shiva Gold

3. Kontrola kvaliteta

Kvaliteta svih proizvoda strogo je pod našom kontrolom, tako da bismo mogli biti sigurni da je ono što vam nudimo vrhunski i kvalitetan proizvod. Od početka proizvodnje do ispitivanja gotovih proizvoda, svi se trudimo da pažljivo izbjegnemo bilo kakve pogreške.  

4. Konkurentski servis  

Budući da smo se dugo vremena specijalizirali za uvoz i izvoz svih vrsta kamena, mogli bismo vam pružiti kompletnu uslugu. Poštujemo vas, naše kupce i vaše odluke, ali to ne znači da ne bismo pružili dobre prijedloge za vas. Baviti se onim što vas se tiče; da pružimo ono što bismo trebali da pružimo.

yeyang kamenUpit