Bala bijele granitne pločice za vanjski zid

FOB cijena: dobiti najnoviju cijenu
Luka: Xiamen, Kina
Kapacitet proizvodnje: 5000 Sqm / month
Uslovi plaćanja: L / C, T / T
Min. Narudžba: Jedan kontejner

Detalji o proizvodu

Bala bijele granitne pločice za vanjski zid

Materijal Bala White Granit Marka Yeyang Stone
Tip Pločica Površina Poliran, odrezan

Veličina

Prilagođene veličine: 800x800mm, 600x600mm, 300x300mm, 300x600mm, itd.

Primjena

javni podovi, vanjske zidne obloge, pločnik, pločice, countertops itd

Detalji isporuke

Obično 15 dana nakon potvrde narudžbe
Dobrodošli da posjetite ovu web stranicu o bijelom granitu Yeyang Stonea, koji je jedan od najvećih proizvođača i dobavljača svih vrsta prirodnog kamenja u Kini.

Slika projekta

Bala White Granit

O nama

Yeyang Stone se nalazi u provinciji Xiamen Fujian, Kina. Xiamen je provincija poznata po visokokvalitetnim resursima iz granita i odličnom izvozu kamena. Dobili smo ISO9001: 2000 certifikat. Mi smo vodeći proizvođač i dobavljač kamena u Fujian-u, Kina, sa 23 godine povijesti. Bavimo se visokokvalitetnim proizvodnjom prirodnog kamena, proizvodnjom i trgovinom, te imamo neovisna prava uvoza i izvoza.

Naša kompanija i proizvodi uživaju dobru reputaciju kako na domaćem tako i na inostranom tržištu. Naši proizvodi od kamena stalno se izvoze u Evropu, Ameriku, jugoistočnu Aziju i Bliski Istok.

Uključujemo dva trgovačka preduzeća i tri fabrike, površina naše fabrike je veća od 60.000 m², direktno kupujući blokove iz kamenoloma. Naša kompanija može osigurati našim klijentima konkurentne cijene, vrhunsku kvalitetu, pravovremenu isporuku i dobre usluge praćenja.

fabrika countertop


Upit