Dom > Vijesti > Sadržaj

YEYANG PRODAJNI tim održana sredinom jeseni Festival s Mooncake kockanje i večeru aktivnosti

Sep 25, 2017

YEYANG PRODAJNI timodržana sredinom jeseni Festival "mooncake kockanje" i večeru aktivnosti na Rujan 23, 2017., u Xin'an Hotel.We su vrlo rado jedu i piju tijekom obroka su obilje morskih plodova, juhe, tjestenine, slastice i voće.

Nakon večere, također održali smo godišnju Mid-Autumn Festival "mooncake kockanje" aktivnosti, što je rezultiralo u tri tablice jedan učenjak, onaj drugi, posjeti cvijet...

—— #YEYANG Export Team Dinner 02.jpg

Više carine o Mid-Autumn Festival kako slijedi:

Xiamen

Jedinstvena tradicija slavi sasvim isključivo na otoku grad od Xiamen. Na festivalu u obitelji i prijatelji okupljaju igrati kockanje vrsta igra koja uključuje 6 kockica. Ljudi se Izmjenjuju u rolling dice u keramičke posude s rezultatima određuju oni pobijediti. Broj 4 je uglavnom ono što određuje kako nagrada je velika.


Što je značaj sredinom jeseni Festival?

Kinezima, Mid-Autumn Festival znači obiteljsko okupljanje i mir. Festival se slavi kad mjesec je povjerovan biti najveći i plućima. Kinezima, pun mjesec je simbol prosperiteta, sreće i obiteljsko okupljanje.


Zašto je sredinom jeseni Festival tako važno?

Mid-Autumn Festival započeo kao žetvene svečanosti održana 15 dana u osmom mjesecu na lunarnom kalendaru, noć punog mjeseca između krajem rujna i početkom listopada. Festival je važan tradicionalni odmor u Kini, možda iza Proljetni Festival i kineska nova godina.


Zašto slavimo Moon Festival?

Moon Festival, također poznat kao fenjer Festival, ili Mid-Autumn Festival svake godine održava na petnaestoga dana osmog mjeseca. Ovo je spoj jesen Ekvinocija, kad mjesec je u njegove najudaljenije točke sa zemlje i stoga se pojavljuje svijetle i potpuno okrugla.


Za srodne lunarnih festivala slavi isti dan, pogledajte Tsukumi (Japan) i Chuseok (Sjeverna i Južna Koreja).

Sredinom jeseni Festival

Sredinom jeseni Festival-beijing.jpg

Sredinom jeseni Festival dekoracije u Pekingu

Službeni naziv中秋节 (Zhōngqiū Jié u Kontinentalnoj Kini, Tajvanu, Maleziji, Singapuru; Zit Jūng-chāu u Hong Kong i Macau)

T? t Trung čet (Vijetnam)

Naziva seMjesec Festival/slavlje

Promatrano poKina, Tajvan, Hong Kong, makao, Vijetnam, Singapur, Malezija

TipKulturni, Vjerski

ZnačajSlavi na kraju jesenje berbe

ObredePotrošnja mooncakes

Potrošnja cassia vina

Datuma15-og dana u mjesecu 8 lunar

2017 datuma4. listopada

2018 datumaRujan 24

Odnose naChuseok (u Koreji), Tsukimi (u Japanu), Uposatha od Mićo/Krittika (sličan festivalima koji obično padaju na isti dan u Šri lanci, Mianmar, Laosa, Tajlanda i Kambodže)

Sredinom jeseni Festival

Sredinom jeseni Festival (kineski znakovi) .svg

"Mid-Autumn Festival" u tradicionalni (gore) i (dolje) Pojednostavljeni kineski znakovi

Kinesko ime

Tradicionalni kineski中秋節

Pojednostavljeni kineski中秋节

Doslovno značenje"Mid-Autumn Festival"

[prikaz] Transkripcije

Min kinesko ime

Tradicionalni kineski八月節

Doslovno značenje"Festivala u osmom mjesecu"


Mid-Autumn Festival (Tradicionalni kineski: 中秋節; Pojednostavljeni kineski: 中秋节; Vijetnamski: taj Trung čet) žetvene svečanosti slavi Etnički Kinezi i Vijetnamci ljudi. Festival se održava na 15-og dana u mjesecu 8 lunarnog kalendara sa pun mjesec noću, odgovara do kraja rujna do početka listopada Gregorijanski kalendar sa pun mjesec noću.


Kontinentalna Kina naveden na festivalu kao "nematerijalna kulturna baština" u 2006 i državni praznik u 2008. Također je državni praznik u Tajvanu i Hong Kongu. U Vijetnamski kultura, smatra drugi važan odmor tradicija nakon toga. [citat potreban]


Zbog drevne Kine kulturni utjecaj, Mid-Autumn Festival širiti na druge dijelove Azije. Mooncakes su također pojavio u zapadnim zemljama kao oblik poslastica.

易扬 招聘.jpg