Dom > Vijesti > Sadržaj

StonExpo / Marmomac 2018 u Las Vegasu (YEYANG NO.Bayside-3162)

Dec 08, 2017

YEYANG Stone Factory Booth NO.Bayside-3162

Od 1993. godine uložili smo više od 10 kamenoloma, naš proizvodni program uključuje granit, mramor i kvarcne ploče i pult i izvozi prirodni kamen u obliku bloka, pored toga proizvodi ploče, pločice i prilagođene veličine gore pomenutih kamena u visokom kvalitetu i različita završna obrada. Yeyang Stone sada je grupa sa 3 kvalificirane i profesionalne fabrike (ukupne površine preko 60.000 m2) i 3 trgovačke kompanije, više od 20 porodičnih fabrika, naša misija je pružanje odlične usluge sa najkonkurentnijom cenom i najboljim kvalitetom proizvode za naše kupce.

Pored toga, prisustvovaćemo StonExpo / Marmomac u Las Vegasu u periodu od 30. januara do 1. februara 2018. godine, štandu # 3162. Tokom četiri dana prikazivanja karakteristika proizvoda, Yeyang će provjeriti izmišljotine naših proizvoda profesionalnim posjetiteljima. radujemo se američkom tržištu. Takođe planiramo posjetiti naše cenjene kupce poput vas nakon sajma, Dobrodošli da nas kontaktirate ako želite kupiti bilo koji kameni materijal iz Kine.

2018-_fube.jpg

Iz Yeyang Stone-a, dobićeš

l   Sva pitanja / pitanja koja treba odgovoriti u roku od 24 sata

l   Bezbjedni kameni proizvodi. Da imaju stroge politike kontrole kvaliteta i strogo izvršenje za isporuku proizvoda bez nedostataka u kvalitetu i snažnom pakiranju na morske vode.

l   Iskusan i koristan uvod i sugestija.

l   Najbolja cijena.

l   Isporuka na vrijeme.

l   Stabilan lanac snabdevanja.

  

2018-_fube (1).jpg

Više o StonExpo / Marmomac

Međunarodni površinski događaj (TISE) 2018 je ključni severnoamerički događaj za prirodni i konstrukcijski kamen, površinska obrada, podne obloge i proizvodi za pločice koji okupljaju tri zajedničke lokacije: StonExpo / Marmomac, SURFACES i TileExpo. ove tri svetske trgovinske emisije, sa najnaprednijim prikazom podnih obloga, prirodnim i konstrukcijskim kamenom, pločicama i edukativnim ponudama u svetu!

STONEXPO / MARMOMAC je vodeći događaj prirodnog kamena, pružajući hiljadama industrijskih profesionalaca priliku da vide najnovije i najinovativnije proizvode u svakoj kategoriji - mašineriji, alatima i prirodnom i konstruisanom kamenu - istovremeno izgradnju dugotrajnih poslovnih odnosa sa vrhom proizvođača i dobavljača i dobija prvoklasno obrazovanje.

Prikaži činjenice

Naziv događaja: TISE (Međunarodni površinski događaj)

Datumi: 30. januar - 1. februar 2018

Mjesto održavanja: Mandalay Bay Convention Center - Las Vegas

Organizator: Informa izložbe. Marmomac paviljon koordinira Marmomac - Veronafiere