Crystal drveni Mramorna ploča za kupaonice, podova od pločica 12 x 12

Trebali ste zainteresirani za naš Kristal drveni mramorna ploča za kupaonice, podova od pločica 12 x 12, dobrodošli ili kupiti veleprodaja popust proizvod od nas. Sa 23 godine iskustva, mi smo jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača u Kini. Dođite i uživajte u našim jeftine cijene i kvalitete...

Detalji o proizvodu
Trebali ste zainteresirani za naš Kristal drveni mramorna ploča za kupaonice, podova od pločica 12 x 12, dobrodošli ili kupiti veleprodaja popust proizvod od nas. Sa 23 godine iskustva, mi smo jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača u Kini. Dođite i uživajte u jeftinim cijenama i kvalitetom usluga.

Naziv proizvoda:Crystal drveni Mramorna ploča za kupaonice, podova od pločica 12 x 12

Materijal: Crystal drveni bijeli mramor

Površinska Dorada: Polirano
Boja: Sivi mramor
Aplikacija: pod, zid
Gustoća: 2,71 g/cm³
Debljina: 20mm
Tehnika: NaturalMarble ploča
Kvaliteta: visoko Polirana
Zaštitni znak: YEYANG kamen
Porijeklo: Kina

Crystal drvene bijele Mramorne pločice

Upotreba: unutarnji andamp; vanjski zidovi, podovi, uređenje, itd
Finshing: polirani, brusio itd
Popularna veličina
Veličina pločica
(1) 600 x 600, 600 x 300, 500 x 500 mm
(5) rez-da-veličine ili bilo koje druge prilagođene veličine
Ploča veličine
(2) velika ploča: 250up x 150up x 2/3 cm
Standard kvalitete
(1) polirana stupnja: 90 ili najviše
(2) debljina tolerancije: -2 / + 1 mm, provjerio jedan po jedan od strane QC tijekom pakiranja
(3) Dijagonalna tolerancije: + /-1 mm
(4) površine ravnost tolerancije: +/-0.3 mm
(5) uz rub vertikalnost tolerancije: +/-0.5 mm, precizno rezanje infracrvena zraka rezani mašinom

Dobrodošli na kupnju kvalitetne i čiste prirodne različite kvaliteteCrystal drveni Mramorna ploča za kupaonice, podova od pločica 12 x 12od YEYANG kamen koji je poznat kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u Kini. Pod strogu kontrolu kvalitete i sustava upravljanja, naš vlastiti profesionalni kamene biljke će vam ponuditi najbolje kvalitete različite kvalitetne bijele Oniks za proziran zid pločica po povoljnim cijenama.

XIAMEN YEYANG smo kamena tvornice koja se nalazi u kamenim rodni grad-Xiamen andamp; Shuitou Kine, te su u kamenim Proizvodnih polja od 1993. Posjedujemo dvije trgovine tvrtke Xiamen Yeyang Import andamp; Izvoz Co., Ltd.andamp; Xiamen Yiqing Import andamp; Izvoz Co., Ltd. Osim toga, imamo tri tvornice FuJian Juana Hong građevinskog materijala Co., Ltd. andamp; Tvrtka Jiang Su YeYang kamen Ltd.andamp; Shuitou YeYang mramor velike ploče tvornica.

Od 1993, zajedno sa 23 godina i #39; razvoj, imamo Granit andamp; Rimski Sedrenih Quarrymore od 10 kamenoloma, a isto tako mi smo uključujući dva Trgovačka tvrtka i tri tvornice, tvornica površine je više od 60.000 m2. Ne samo to plus potpuno izabrane više od 20 tvornica u vlasništvu obitelji Yeyang grupe Stone, mi smo samo jedna tvrtka koja ima obitelj tvornice su također u travertin, pješčenjaka, umjetni kamenjem, kamena kaldrma, skulptura proizvoda i tako dalje.


Hot Tags: Kristal drveni mramorna ploča za kupaonice podovi 12 x 12 pločice, porculan, Proizvođači, dobavljači, veleprodaja, cijena, jeftini, popust, kupi
Upit

You Might Also Like