Vrelo završeno svetlo beževito travertinsko kupalište

Olovni završeni svetlo bež Travertin bazen Bazen Suočavanje sa toplim prodajnim materijalima kao što su cigla, guma, beton i prirodni kamen Light Beige travertin su samo neki od izvrsnih baznih pavera. Bez obzira da li ste izvođač ili vlasnik nekretnina, ovi materijali za ploču sigurno će ...

Detalji o proizvodu

Vrelo završeno svetlo beževito travertinsko kupalište

 

Materijali poput cigle, gume, betona i prirodnih kamenica Light Beige travertin su samo neki od odličnih baznih pavera. Bez obzira da li ste izvođač ili vlasnik nekretnina, ovi materijali za ploču sigurno će vam pomoći da dođete do odličnih bazena koji se mogu uživati ​​decenijama.

Kao jedan od dobavljača kamena, yeyang vam može ponuditi širok raspon granita sa različitim bojama i veličinama. Bilo kakve potrebe, pls. pustite da znate.

 

Ime

Vrelo završeno svetlo beževito travertinsko kupalište

Materijali

Dostupno

Travertin

Veličina

Dostupno i ispunjeno rešavanje problema

4x12x1.5, 12x12x1.5, 12x24x1.5, i spacap (12x18x1.5 bik na strani 12)

Pumbled dostupan u

4x12 i 12x24, 1,5 "ili 2" debljine.

Suočavanje sa preuređivanjem dostupno je u

4x9x4 ili 12x12x4 Tumbled

Usklađivanje pavera dostupno u

6x12x1.25, 12x12x1.25, 16x16x1.25, 16x24x1.25, 24x24x1.25 i French Pattern.

Završeno

Polirani, iskrivljeni, Antiqued. Flamed, saw cut

Specifikacije

Prirodni kamen i pločice su dostupni u raznim bojama. Dostupne su u različitim dimenzijama pločica za obradu i popločavanje. Idealne su za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Kao i kod bilo kog prirodnog kamena, očekuju se neznatne nesavršenosti u boji, veličini i obliku. Preporučujemo inspekciju pre instalacije. Upotreba predstavlja prihvatanje.

Upotreba

Bazen, Surfovanje bazenima i Step

Paket

Izvezite zapečaćenu drvenu gajbu s penom

Vrijeme dostave

15-30 dana nakon prijema depozita

Plaćanje

30% T / T Depozit, 70% Plaćanje na B / L.

 


YEYANG kamen sa širokom raznovrsnošću proizvoda: prirodnim kamenom, mermerom, travertinom i škriljevcem, Yeyang Stone sada je grupa sa 3 kvalificirane i profesionalne fabrike (ukupne površine preko 60.000 m2) i tri trgovačke kompanije, više od 20 u porodičnom vlasništvu fabrike.

Naš tim stručnjaka vrši odabir materijala prema najvišim standardima kvaliteta širom svijeta, koji su povezani sa najnovijim trendovima. Mi ne verujemo u ograničenja i odbacujemo kompromis. Umetnost, baš kao i dizajn, ima samo jednu granicu: maštu. Zbog toga ohrabrujemo klijente da puste slobodnu maštu, jer smo spremni da dalje izvodimo svaki projekat. Uzimamo ponos i radost u postignuće naših klijenata.

Naše profesionalno zadovoljstvo je znanje da smo ispunili očekivanja naših kupaca. Mi smo spremni da vam ponudimo svoje zahtjeve. Svaku narudžbinu naših kupaca obezbeđuje naša kompanija u visokokvalitetnoj i konkurentnoj ceni. Molimo vas ne oklevajte da stupite u kontakt sa nama za cene, uslove, isporuke i sve ostale zahtjeve poput brošure, uzoraka i sl.


Ako ste zainteresovani za naš finalni završeni svetlosni bežni travertinski bazen koji se bavi toplom prodajom, dobrodošli smo da kupimo ili naplaćujemo diskontni proizvod od nas. Sa više od 23 godine iskustva, mi smo jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača u Kini. Dođite i uživajte u našoj jeftinoj ceni i kvalitetnoj uslugi.
Hot Tags: obojeni gotovi svetlost bež travertin bazen suočavanje hot prodaja, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, cijena, jeftini, popust, kupiti
Upit

You Might Also Like