Carrara bela mramorna pločica za zid, pod

FOB Cena: Saznajte više
Luka: Sjamen, Kina
Kapacitet proizvodnje: 5000 m2 / mesec
Uslovi plaćanja: L / C, T / T
Min. Red: jedan kontejner

Detalji o proizvodu

Carrara bela mramorna pločica za zid, pod

Tip Mramor Naziv marke Yeyang Stone Stone Form Cut-To-Size
Materijal

Carrara bijeli mramor

Površinska obrada Polirani, Honed , itd

Boja Beli Debljina 20mm, 30mm, itd

Aplikacija javni podovi, vanjske zidne obloge, ivičnjak, pločice, pulti itd
Veličina za ploče 260cm gore * 160cm gore ili prilagođeno

Veličina za pločice: 60 * 60 * 2cm, 60 * 30 * 2cm, 120 * 60 * 2cm, 60 * 40 * 2cm, 30 * 30 * 2cm itd.

Detalji pakovanja obično spakovanog od strane međunarodnih standardnih fumigovanih drvenih snopova) i fumigovanih drvenih sanduka (za pločice)
Detalji isporuke obično 15 dana nakon potvrđivanja porudžbine
Obezbeđenje kvaliteta

Tolerancija debljine: +/- 1mm za ploče

Površinsko poliranje: SAD   & Evropska kvaliteta

Usluga isporuke Mi možemo da organizujemo prevoz za vas, kao što je kontejnersko dvorište do kontejnerskog dvorišta, od vrata do vrata, carinjenje, lokalna isporuka i tako dalje.
Plaćanje   Servis 30% T / T unapred, 70% protiv kopije B / L , T / T, L / C na vidiku.

Slika proizvoda:

Carrara bijeli mramorni pločica za zid, podovi 1.jpg

Kontrola kvaliteta

Naša kontrola kvaliteta uključuje automatsku detekciju i ručnu kontrolu, usvajajući vodeću internacionalnu tehnologiju. Naša fabrika pažljivo će detektovati kvalitet i specifikaciju kamena po komadu, praćenjem svakog proizvodnog procesa sve dok se pakovanje ne završi, kako bi se osigurala sigurnost proizvoda u kontejner.

FAQ

1.Kako je vaša istorija i trenutna skala?

A: YEYANG STONE je osnovan 1993. godine sa malom biljkom, uz našu stalnu posvećenost ovoj industriji sa više od 20 godina, Yeyang Stone sada je grupa sa 3 kvalificirane i profesionalne fabrike (ukupne površine preko 60.000 m²) i 3 trgovačke kompanije, više od 20 porodičnih fabrika.

2. Da li imate certifikate svojih fabrika?

O: Da, sve tri fabrike su SGS sertifikovane.

3. Da li možete predstaviti neke svoje klijente u SAD?

O: Naši klijenti pokrivaju većinu američkih država, od kojih su neke vrlo jake kompanije. Veoma smo ponosni da je Yeyang član MUP-a i već dugi niz godina radio sa MSI-om. Takođe možete pregledati podatke o izvoznoj carini kako biste saznali više informacija o našim partnerima.


4.Crni mermeri obično imaju pukotine, a ne dobro poliranje, kako je vaš kvalitet?

O: Naša fabrika je izvozno orijentisana, a naši glavni materijali su mlinovi u Kini, tako da smo kvalitetniji od drugih, za pukotine, jer direktno dobijamo blokove iz kamenoloma, oni se lakše izbjegavaju i pokušaćemo dobiti Dobri blokovi za tebe. Za poliranje koristimo italijanske brusne alate koji garantuju poliranje 95+ normalno.

O nama

Osnovana 2003. godine, uključujemo dve trgovačke kompanije i tri fabrike, naša fabrička površina je više od 60.000 m². Linija proizvoda YEYANG obuhvata oniks, mermer, travertin, krečnjak, granit i peščarnicu i izvoz prirodnog kamena u obliku bloka, pored toga proizvodi ploče, pločice i prilagođene veličine gore pomenutih kamena u visokom kvalitetu i različite završne obrade površina (npr. , padala, grmljena, brušena i starinska).

Nudimo najbolju vrednost pružanjem naših kupaca udobnošću isporuke, boljom selekcijom, kvalitetnim sadržajem i neprevaziđenim korisničkim servisom.

YEYANG-New.jpg


Ako ste zainteresovani za našu keramičku bijelu pločicu od mermera za zid, podove, dobrodošli da kupite ili prodate diskontni proizvod od nas. Sa više od 23 godine iskustva, mi smo jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača u Kini. Dođite i uživajte u našoj jeftinoj ceni i kvalitetnoj uslugi.
Upit