Verde zeleni mramor polirani građevinski materijal

V erde zeleni mramor Polirani građevinski materijal V erde zeleni mermer je neka vrsta zelenog mramornog kamena. Ovaj kamen je naročito dobar za eksterijer - unutrašnje zidne i podne aplikacije, pultove, mozaik, fontane, bazen i zidne kapije i druge projektne projekte. V erde zeleni mramor sa zelenim ...

Detalji o proizvodu

V erde zeleni mramor Polirani građevinski materijal

V erde zeleni mermer je neka vrsta zelenog mramornog kamena. Ovaj kamen je naročito dobar za eksterijer - unutrašnje zidne i podne aplikacije, pultove, mozaik, fontane, bazen i zidne kapije i druge projektne projekte.

V erde zeleni mramor sa zelenom pozadinom, a tekstura je bila prepoznatljiva, koja je poput pejzažnih patintinga, pravi oblik za unutrašnju i spoljašnju dekoraciju.

U našoj fabrici imamo i gangsaw i multi wire, tako da možemo sami napraviti 2cm velike ploče. U međuvremenu, uzorci bez zelenog mramora dostupni, možemo poslati na vašu e-adresu za provjeru

 

Verde zeleni mramor Veličina:

Veličine vrhova za tuširanje: 25 "x22", 31 "x22", 37 "x / 22", 49 "x22", 61 "x22"

Ploče Veličina: 2400upx1200upx18 / 20 / 30mm, 2700upx1700upx18 / 20 / 30mm, itd

Veličina ploče: 305x305mm, 400x400mm, 300x600mm, 600x600mm, 800x800mm itd.

V erde zeleni mermer   Pakovanje:

(1) Ploča: Plastični drveni snopovi;

(2) Pločice: kutije od stiropora i drvene palete za plovidbu;
(3) vrhovi za nadmorske visine: snažne drvene gajbe;

Sva gore navedena pakovanja će biti fumigovana sa pečatom za izvozni nalog;

 


Verde zeleni mermer   Specifikacije :

Visoka kompresivna snaga

Nisko zračenje

Kamen prirode

Otpornost na visoke temperature

 

FAQ:

Kako je vaš kvalitet Vanity tops?

Mašine su ažurirane početkom 2015. godine, one su nove i imaju dobar brend. Koristimo CNC sečenje da brže i preciznije seče bez oštrih čipova, vrlo dobro za Verde zelene mramorne odjevne vrhove .

Nemam vremena da posetim fabriku mramora, da li mogu da ih vidim u Xiamenu ili Shuitou?

O: Da, imamo nekoliko blokova poslatih u Shuitou da ih obradimo i tamo prodamo, neki od njih se prikazuju u našoj fabrici za rezanje veličine, vodićemo vas da proverite da li želite.

 


Ako ste zainteresovani za naš gradski materijal od poliranog zelenog mramora, dobrodošli smo da kupimo ili naplaćujemo diskontni proizvod od nas. Sa više od 23 godine iskustva, mi smo jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača u Kini. Dođite i uživajte u našoj jeftinoj ceni i kvalitetnoj uslugi.
Hot Tags: verde zeleni mramor polirani građevinski materijal, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, cijena, jeftini, popust, kupiti
Upit

You Might Also Like