Kiša Šuma Smeđa Mermerna pločica Cena

Ploča za ploču od mramora od pljuska Cijena Rainforest brown mermer pločica je veoma poznat proizvod, pošto je ovaj materijal u boji boje, a najpoznatije karakteristike su jeftina cijena, ovaj Rainforest smeđi mermer pločica s velikim zrnom teksture. Ploča od plavog mermera je izvoz iz Xiamena. Počeli smo ...

Detalji o proizvodu

R za šljunak pločice od mramora Cena

Krovna mermerna pločica od kiše je vrlo poznata, jer je ovaj materijal u smeđoj boji, a najpoznatije karakteristike su jeftina cena, ovaj Rainforest smeđi mermer pločica sa velikom strukturom zrna. Ploča od plavog mermera je izvoz iz Xiamena .

 

ime proizvoda

Ploča u braon pločama od mermera

Specifikacija

Pločice

30 * 30 * 1 (cm), 30,5 * 30,5 * 1 (cm), 40 * 40 * 1 (cm), 45,7 * 45,7 * 1 (cm), 60 * 30,5 * 1 (cm), 40 * 40 * 1,5 (cm), 60 * 30 * 1,5 (cm), 50 * 30 * 2 (cm), 50 * 30 * 3 (cm), 60 * 30 * 2 * 60 * 2 (cm), 60 * 60 * 3 (cm) itd.

Slab

60-90 * 180-300 * 2 / 3cm, 120-200 * 240-300 * 2 / 3cm, itd.

Ostali proizvodi

Stepenice , tavan , kuglice , kocke, puhač, kamen u bašti , kamena pločica u mermeru itd.

Prihvaćene veličine su prihvaćene, kontaktirajte nas za detalje

S erves

imamo svoje kamione, fabrike i puno partnerskih fabrika koje imaju moćne mogućnosti dizajna i proizvodnje

Obezbedite najbolju cenu fabrike, specifikacije odmah

Prvoklasni servis, 7 dana 24 sata online.

Usluga posle prodaje: Zamena proizvoda i održavanje, praćenje kvaliteta, 24-časovna post-prodajna služba, redovni posjetilac

Dizajni

Svi naši dizajni su posebno, jer možemo napraviti bilo koji dizajn kao vašu potražnju, to je samo za vas. Ili možemo napraviti dizajn vruće prodaje za vas da zauzmete tržište.

Pakovanje

Za ploče: jakim drvenim baldahovima.

Za pločice: obložene plastičnim folijama i plastičnom penom, a zatim u jake drvene sanduke sa fumigacijom.

 


Započeli smo putovanje 2003. godine sa vizijom i pozitivnim pristupom kako bi služili domaćem i međunarodnom tržištu i stekli istaknuto mjesto u sektoru Kameni kamen na osnovu povjerljivosti i pouzdanosti.

Imamo svoje 3 kvalifikovane i profesionalne fabrike (ukupne površine preko 60.000 m2) i tri trgovačke kompanije, više od 20 porodičnih fabrika. Opremljeni smo najsavremenijim mašinama, veštim radnicima. odgovorni inspektori kvaliteta i drugi veoma profesionalni menadžment tim.

Zato dođite i posetite nas. Ljepota pločastog kamena mermera u pločama može se ceniti samo vidom iz prve ruke


Ako ste zainteresovani za našu kišnu šumu, kupite mramornu pločicu, dobrodošli smo da kupite ili naplatite diskontni proizvod od nas. Sa više od 23 godine iskustva, mi smo jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača u Kini. Dođite i uživajte u našoj jeftinoj ceni i kvalitetnoj uslugi.
Hot Tags: kiša, šljunak, smeđa pločica, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, cijena, jeftini, popusti, kupuju
Upit

You Might Also Like