Polirana žuta mermerna pločica za podove / zid sa niskom cijenom

Sjajna žuta mramorna pločica za podove / zid sa niskim troškovima azijskog zlata, žuta mramorna pločica može se široko koristiti u hotelima, vili i plazi, unutarnjim ili vanjskim projektima, kao što su podovi, zidne pozadine, zidne obloge, okviri vrata liftova, stepeništa i granica . Priložen jedan od naših poslova, ...

Detalji o proizvodu

Polirana žuta mermerna pločica za podove / zid sa niskim troškovima

Azijsko zlato, žuta pločica od mermera može se široko koristiti u hotelima, vili i plazi, unutarnjim ili vanjskim projektima, kao što su podovi, zidne pozadine, zidne obloge, ramove vrata, stepeništa i granica. Priložen je jedan od naših poslova, stepenište i rezanje do veličine za Mariner Ship Crew.

Naše cene su pristupačne i konkurentne, molimo kontaktirajte nas.

Azijski zlatni materijal dostupan je u obliku ploča i pločica debljine 2cm i 3cm. Veličine pločica su 200x100 cm i dimenzije pločica su 30x30 cm; 30x40 cm; 30x60 cm. Azijsko zlato je na raspolaganju u završnoj rezbariji, oštrenom, poliranom, pužnom, brušenom. Azijsko zlato može biti dostupno u rezanju prema veličini prema specifikacijama i zahtjevima kupca.

 


Naziv proizvoda

Polirana žuta mermerna pločica za podove / zid sa niskim troškovima

veličina

Pločica: 400 × 400 × 20mm-16 "× 16" × 3/4 "; 300 × 600 × 20mm-12" × 24 "× 3/4";

400 × 600 × 20mm-16 "× 24" × 3/4 "; 600 × 600 × 20mm-12" × 24 "× 3/4"
Ploča: 1800up X 600 ~ 700up X 20 ~ 30mm; 2400up X 600 ~ 700up X 20 ~ 30 mm

Packing &
Dostava

♦ Detalji o pakiranju
1) Unutrašnja ambalaža: Kartoni ili penasta plastika (polistirol).
2) Pakovano pakovanje: Drenažna drva crated sa fumigacijom.
♦ Detalji isporuke: 10 ~ 15 dana nakon potvrđivanja porudžbine.

Debljina

Kao na tvoj zahtjev.

Upotreba

Spoljašnja dekoracija za zid, pod i unutrašnju dekoraciju za plafon, kuhinju Ili se koristi za kamin, i pletenje itd.

Dekorativni efekat

visok i elegantan, tako da je idealna vrsta modernog ukrasnog kamena.

Služi

1) Dizajn: svi naši dizajni su posebno, jer možemo napraviti bilo koji dizajn kao vašu potražnju, to je samo za vas. Ili možemo napraviti dizajn vruće prodaje za vas da zauzmete tržište.

2) Tehnike: Primenjujemo nanotehnologiju, sa najvećim stepenom zaštite životne sredine, daju svakom novom i najboljem proizvodu

3) Resursi kamenoloma. Mi se fokusiramo na mermer, od nas možete dobiti većinu kamenoloma direktnog mermera. U međuvremenu, mi smo vlasnik mramornog kamenoloma.

4) , Članstvo u MUP-u, izlaganje na Coverings, Stonexpo, Marmomacc svake godine.

FAQ:

P: Šta mislite o uslovima plaćanja?
O: Naši uslovi plaćanja su T / T, 30% kao depozit, saldo po T / T ili L / C prije isporuke.

P: Koje je vaše glavno tržište?
O: Naše tržište je Bliski istok, jugoistočna Azija, Južna Amerika, Afrika, evropske zemlje. Glavno tržište je SAD sa našim 80% izvozom, imamo godišnje oko 600-800 kontejnera koji izvoze na tržište SAD-a. YEYANG je poznata od strane mnogih kamenskih kompanija iz SAD zbog naše koncentracije na ovom tržištu.


Ako ste zainteresovani za našu sjajnu žutu mramornu pločicu za podove / zid sa niskim troškovima, dobrodošli smo da kupimo ili naplaćujemo diskontni proizvod od nas. Sa više od 23 godine iskustva, mi smo jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača u Kini. Dođite i uživajte u našoj jeftinoj ceni i kvalitetnoj uslugi.
Hot Tags: sjajne žute mermerne pločice za podove / zid sa niskim troškovima, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, cijena, jeftini, popust, kupuju
Upit

You Might Also Like