Prvoklasna siva mramorna podna pločica / sivi drveni mramor

Prvoklasna siva mramorna podna pločica / siva drvena graševina Mermer Prvoklasni sivi mramor od žitarica je dobar izbor za Dekorativni eksterijer, poput podnih pločica, podnih pločica i pločica prilagođenih pločicama. Arhitekte ga koriste za pod, Zidno skladište prilično često, vidi jedan od poslova za ...

Detalji o proizvodu

Prva klasa siva mramorne podne pločice / sivi drveni mermer za žitarice

 

Prvobitna mermera od sivog drveta je dobar izbor za Dekorativnu spoljašnjost, kao što su podne pločice, pločice od pločica i prilagođene pločice.

Arhitekti ga koriste za pod, Zidne obloge prilično često, vidjeti jedan od referentnih poslova.

Yeyang Stone pružaju pločice od prvog sloja sive mramorne pločice , uradili smo mnogo projekata za japansko tržište koje zahtevaju kvalitet strogo. Svi predstojeći projekti koje ćete ponuditi, samo putem e-maila po količinama i specifikacijama.

 

Detalji o sivom drvenom mermeru od žitarica:

Mjesto porijekla

provincije Fujian, Kina

Boja

Bela / Siva

Stone Form

Pločice, pločice, sečene do veličine, mozaik itd.

Popularne veličine pločica:

Veličina pločica

Debljina

12 "* 12"

3/8 ", 5/8"

24 "* 12"

3/8 ", 5/8"

36 "* 18"

3/8 ", 5/8"

60 * 60cm

1.8cm, 2cm, 3cm

Prihvaćene veličine su dobrodošle

 

Standardne velicine ploca:

Ploče

Pola ploče

Velike ploče

180-240cm upx60cm

250cm gore * 140cm gore

180-240cm upx70cm

180-240cm upx80cm

Debljina

1.6cm, 1.8cm, 2cm, 2.5cm, 3cm, 5cm itd.

 

Mašine:

A.      Kenda brend za kandžu, rezane ploče debljine 1 cm, debljine 2 cm i 3 cm

B.      Automatska mašina za suvu liniju, Brze pločice brže kako bi se uštedelo vreme isporuke kada je hitno potrebno.

C.     Italijanski abrazivni alati, poljski mramor površine 100 stepeni gore

 

O nama

Kamen YeYang koji se nalazi u Xiamenu, kao proizvodna linija i izvoznik svih vrsta proizvoda od prirodnog kamena u Kini, ima jedan mramorni kamen i preradjivanje. Opremljeni sa unapređenim postrojenjima za obradu, profesionalni radnici su iskusili kvalitetne inspektore, implementirali smo sveobuhvatni menadžment i kvalitetne sistemske systerme kako bi zadovoljili i industrijske standarde i očekivanja klijenata.

Yeyang Stone sada je grupa sa 3 kvalifikovane i profesionalne fabrike (ukupne površine preko 60.000 m2) i tri trgovačke kompanije, više od 20 porodičnih fabrika. Naši glavni materijali su granit / mramor / krečnjak / šljunak / peščar / šljunak itd. I mogu se koristiti za unutrašnju i spoljašnju upotrebu.


Ako ste zainteresovani za naše prvoklasne sive mermerne podne pločice / sivi drveni mermer za žitarice, dobrodošli smo da kupimo ili naplaćujemo diskontni proizvod od nas. Sa više od 23 godine iskustva, mi smo jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača u Kini. Dođite i uživajte u našoj jeftinoj ceni i kvalitetnoj uslugi.
Hot Tags: prvoklasne sive mramorne podne pločice / sivi drveni mermer za žitarice, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, cijena, jeftini, popusti, kupuju
Upit

You Might Also Like