Tamno siva mramorne pločice za pokrivanje zidova i poda

D ark sivi mramor Pločice za pokrivanje zida i poda Tamno sivi mramor ima tamnu taupsku pozadinu naglašenu munjevima poput crne vežbe. Njegova moderna estetika sigurno će donijeti dodir sofisticiranosti bilo kojem projektu, pogledati slike jednog od naših poslova. Koliko je težak sivi mramor i ...

Detalji o proizvodu

D ark sive mermerne pločice za pokrivanje zida i poda

Tamno sivi mramor ima tamnu taupsku pozadinu naglašenu munjevima poput crnog veininga. Njegova moderna estetika sigurno će donijeti dodir sofisticiranosti bilo kojem projektu, pogledati slike jednog od naših poslova.

Koliko će biti težak sivi mramor i sive boje, često je pitanje koje ljudi uvek pitaju. Pošto će težina proizvoda imati blisku vezu sa troškovima isporuke.

 

D ark sivi mramor Pakiranje

Visok standardni paket za pomorstvo:

Za pločice: kartonska kutija + drvene palete ili fumigirane drvene gajbe

Za ploče: Jaki rasplamsani drveni snopovi

 

Model NO.:D ark sivi mermer

Tip: Polirani pločice

Debljina: 8mm

Funkcija: vodootporan, otporan na habanje, nepromočiv, anti-statičan, otporan na kiseonik, zvučno izoliran, toplotna izolacija, antibakterijski

Boja: D ark siva

Upotreba: Domaćinstvo, Unutrašnja ploča, Komercijalna, Vanjska, Vanjske pločice

Vrsta plaćanja: L / C, T / T, Paypal, Western Union

Dostupnost proizvoda: 5000 kvadratnih metara / kvadrata brojeva po mjesecima

 

D ark sivi mermer Popularna veličina:

30,5 * 30,5 * 1 cm

40 * 40 * 1 / 1,5 / 2 cm

60 * 30 * 1 / 1,5 / 2 cm

60 * 60 * 1 / 1,5 / 2 cm

Pola ploče 240 do x 60/70/80 x 2 / 3cm

Velike ploče 240 x 120cm x1.8 / 3cm

 


Imamo vrlo kvalitetnu mermernu kamenu, izgledaju toplo, klasično i luksuzno. Imamo mnogo mramora sa različitim rasponom cena za različite projekte.

Pločice od tamno sivog kamena za pokrivanje zida i poda

Mi smo vodeći proizvođač i proizvođač kamena u Fujian, Kina, sa 23 godine istorije. Bavimo se proizvodnjom i proizvodnjom visokokvalitetnih proizvoda od prirodnog kamena, proizvodnjom i trgovinom i imaju nezavisna prava uvoza i izvoza.

 


Ako ste zainteresovani za naše tamno sive mramorne pločice za zidnu i podnu oblogu, dobrodošli smo da kupite ili naplatite diskontni proizvod od nas. Sa više od 23 godine iskustva, mi smo jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača u Kini. Dođite i uživajte u našoj jeftinoj ceni i kvalitetnoj uslugi.
Hot Tags: tamno sive mramorne pločice za zidnu i podnu oblogu, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, cijena, jeftini, popust, kupuju
Upit

You Might Also Like