Kina crne antikne mramorne pločice za projekat

Kina Crna Niti mramorne pločice za projekat Nirvana pločice od mermera imaju prirodnu teksturu, elegantan ton i ogromnu količinu dostupnosti iz našeg kamenoloma. To je dobar kamen sa prilično visokom ekonomskom vrijednošću. Niti mramorne pločice imaju karakteristike stabilnosti boje, čiste i lijepe linije i ...

Detalji o proizvodu

Kina Crna Niti mramorne pločice za projekat

Niti mramorne pločice imaju prirodnu teksturu, elegantan ton i ogromnu količinu dostupnosti iz našeg kamenoloma. To je dobar kamen sa prilično visokom ekonomskom vrijednošću.

Niti mramorne pločice imaju karakteristike stabilnosti boje, čiste i lijepe linije i bez zračenja; je elegantan i plemenit za dekoraciju zgrada, kulturu kamena.

Visoka stepenasta površina i obrada lepih ivica čine ove antičke mramorne pločice posebnim i jedinstvenim scenografijom u dekoraciji zgrade.

 

Proizvod:
1. sopstveni kamenolomi za neke antikne mermerne pločice,   obezbeđujući da vam ponudimo najbolju cenu baziranu na istom kvalitetu.
2. veličina za pločice od mermera :

12 "* 12", 16 "* 16", 18 "* 18", 24 "* 24" i rezani po veličini, itd.

Sve standardne dimenzije su dostupne i mogu se obrađivati ​​prema zahtevima kupca.

Velike veličine : 2400up x 1200up x 20mm / 30mm / 40mm, itd

Mala veličina ploča : 1800up x 600/700/800 / 900mm x 20mm / 30mm, itd
3. Termin: FOB / CNF / CIF (USD, EURO)
Luka za utovar: Xiamen luka

4. Pakovanje:

(1) Ploča: Plastični drveni snopovi;

(2) Pločice: kutije od stiropora i drvene palete za plovidbu;
5.free uzorci dostupni , možemo poslati na vašu e-adresu za provjeru

 

O nama:

Ako tražite dobar dobavljač antikne mermerne pločice, dobrodošli posjetite našu radionicu ili se obratite našim prodajnim ljudima, oni će vam dati detaljne predstavke o našim antikativnim mermernim pločicama i kvalitetnoj politici guirantee-a.

Xiamen Yeyang Stone Sa velikom snagom zahvaljujući 2 IMP & EXP kompanije i 3 kvalifikovane i profesionalne fabrike .

Opremljeni smo najsavremenijim mašinama, veštim radnicima. odgovorni inspektori kvaliteta i drugi veoma profesionalni menadžment tim.

 

 


Ako ste zainteresovani za naše keramičke crne antikne mermerne pločice za projekat, dobrodošli smo da kupimo ili naplatimo diskontni proizvod od nas. Sa više od 23 godine iskustva, mi smo jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača u Kini. Dođite i uživajte u našoj jeftinoj ceni i kvalitetnoj uslugi.
Hot Tags: Kina crne antikne mermerne pločice za projekat, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, cijena, jeftini, popust, kupiti
Upit

You Might Also Like