Rosalia Pink Mermer sa niskim troškovima

R osalia ružičasti mermer sa niskim troškovima Poljski Rosalia ružičasti mermer pločica je takođe poznat proizvod. Boja pozadine je plava, ivice u rezanoj poslastici i uglavnom se koristi za unutrašnju primjenu ili dekoraciju na otvorenom zidu itd. Gustina ružičastog mermera R osalia u 2.63g / m3.and vode ...

Detalji o proizvodu

R osalia ružičasti mermer sa niskim troškovima

Poljski Rosalia roze mramor pločice su takođe poznati proizvodi. Boja pozadine je plava, ivice u rezu, i uglavnom se koristi za unutrašnju primjenu ili dekoraciju na otvorenom zidu itd.

Gustina ružičastog mermera R osalia u 2,63 g / m3, a apsorpcija vode je 0,13%.

 

1) R osalia ružičasta veličina mramornih ploča:

Marble band saw ploče: 2400upx1400upx17 / 20 / 30mm

2) Rosalia ružičaste pločice od mermera, rezane veličine ili po zahtevu kupca.

3) Obrada rubova:

Polirani, iskorišteni, plamen, bušeni, žvak itd. Itd.

4) Poljski stepen

> 85 stepeni, prema različitom standardu

5) Tolerancija debljine

+1 i -2mm

6) Aplikacija

Krovni ukrasni ukras. Komponenta. Lavabo

 


Naša fabrika i usluge:

(1) Dostupne su prilagođene veličine;

(2) Mogu se isporučiti besplatni uzorci;

(3) Profesionalni CAD inženjeri rade za vas;

(4) Stručni predlozi će vam biti ponuđeni ako postoje neočekivani problemi.

(5) Informacije o marketinškim trendovima: Beležite se šta je hotselling na vašem tržištu. Možete primetiti priliku blagovremeno.

( 6 ) Pošto smo specijalizirani za uvoz i izvoz svih vrsta kamena za dugo vremena, mogli bismo pružiti punu uslugu za vas. Poštujemo vas, naše kupce i vaše odluke, ali to ne znači da nećemo dati dobre predloge za vas. Da se brine o onom što se tiče; da pružimo ono što treba da pružimo.

 


Ako ste zainteresovani za rosalijski ružičasti mramor sa niskim troškovima, dobrodošli ste da kupite ili prodate diskontni proizvod od nas. Sa više od 23 godine iskustva, mi smo jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača u Kini. Dođite i uživajte u našoj jeftinoj ceni i kvalitetnoj uslugi.
Hot Tags: rosalia roze mramor sa niskim troškovima, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, cijena, jeftini, popust, kupiti
Upit

You Might Also Like