Kiša šumska zelena mramorna podna pločica

Rainforest Green Marble Floor Tile Ploča Naša paleta Green Rainforest mramora daje ugledan izgled vašem enterijeru, a kupci u velikim količinama mogu da koriste Rainforest Green Marbles u meri prilagođenim potrebama krajnjih kupaca. Mi smo vodeći dobavljač Rainforest Green Marbles koji su ...

Detalji o proizvodu

Kišna morska pločica od mramora

 

Naš asortiman zelenih kišnih mramora daje vam ugledan izgled vašeg enterijera i veliki kupci mogu koristiti Rainforest Green Marbles u meri prilagođenim potrebama krajnjih kupaca.

Mi smo vodeći dobavljač Rainforest Green Marbles koji se obrađuje i završava u skladu sa specifičnim zahtevima kupca. Ove mramorne marke označavaju standarde vrhunskog kvaliteta, završnu obradu, izdržljivost itd.

 

Naziv proizvoda: - Rainforest green Mermer
Materijal proizvoda: - Mermer
Kontrola kvaliteta : - Polirano:

Za crne ploče / pločice: poliranje +95 stepeni

Za obojene ploče / pločice: poliranje +85 stepeni
Dostupne veličine: - 160 * 260 i više, 120 * 240 i više
Raspoloživa debljina: - 2cm, 3cm
Površinska obrada: - Polirani, antički.

 

Rainforest Green materijal je dostupan u obliku ploča i pločica debljine 2cm i 3cm. veličina pločica je 30x30 cm; 30x40 cm; 30x60 cm.

 

FAQ:

Gde je tvoja fabrika mramora?

O: Nalazi se u gradu Nantongu, samo jedan sat vožnje automobilom do Šangaja i 2,5 sata daleko od aerodroma Pudong.

Koje mramorne boje s kojima se bavite?

O: Mi se fokusiramo na mraune iz Kine, od nas možete nabaviti većinu maramica iz Kine, kao što su Nero Marquina (bela, Atina, crna, siva, plava, kafa ...). U međuvremenu smo uvezli mramor (Rainforest Green Marble) iz različitih zemalja.


Ako ste zainteresovani za našu kišnu ploču zelene mermerne pločice, dobrodošli smo da kupimo ili naplaćujemo diskontni proizvod od nas. Sa više od 23 godine iskustva, mi smo jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača u Kini. Dođite i uživajte u našoj jeftinoj ceni i kvalitetnoj uslugi.
Hot Tags: kišna zelena mermerna podna pločica, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, cijena, jeftini, popusti, kupuju
Upit

You Might Also Like