Kvalitet Jade Stone Green Mermera

Q uality žadnog kamena Zeleni mermer Kvalitet žadnog kamena je mermer s nijansama zelene boje. Zeleni žadni kamen se koristi kako bi radili fino za kupatila i postavili unutrašnje zidove. Kvalitet žadnog kamena Zeleni mramor: podovi, premazi, ploče, debljina je 2cm, 3cm, 4cm, 5cm ili 8cm, ili veća ...

Detalji o proizvodu

Q uality žadnog kamena Zeleni mermer

 

Kvalitet žadnog kamena je mermer s nijansama zelene boje. Zeleni žadni kamen se koristi kako bi radili fino za kupatila i postavili unutrašnje zidove.

Kvalitet žadnog kamena Zeleni mermer: podovi, premazi, ploče,

Debljina je 2cm, 3cm, 4cm, 5cm ili 8cm, ili veća veličina. Ovaj proizvod je zelenih porfidnih kamenih pločica, površina je u poliranju, ali takođe može i flamen tretirati, a tamno zeleni porfirni kameni paketi takođe u jakoj drvenoj kutiji.

veličina:

(1) Ploče:

2400up * 1200up, 1.6cm, 1.8cm, 2cm ili 3cm

(2) Pločice:

305 * 305mm (12''x12 ''), 305 * 610mm (12''x24 ''), 457 * 457mm (18''x18 ''), 610 * 610mm (24''x24 '');

(3) stepenište: korak:

(110-130) * 33cm; riser: (110-130) * 15cm;

 

Model NO: Q uality žadnog kamena  

Obrada ivice: Usklađena

Primena: pod, zid, stočić

Pakovanje: Drveni paket sa plastikom i penom.

Fumigat: Da

Servis: savršeno

Robna marka: yeyang

Specifikacija: po projektima

Pakovanje
Profesija Pakiranje jakim drvenim snopovima vrednim za pomorski promet.
Dostava
1 / Vrijeme isporuke: u roku od 2- 4 sedmice nakon što su porudžbine dodijeljene
2 / Shipping Port: Xiamen port, Kina

Profil dobavljača

Xiamen YEYANG. je direktni proizvođač građevinskog kamena, imamo više od 23 godine iskustva u ovoj liniji poslovanja. imamo svoje kamione, fabrike i puno partnerskih fabrika koje imaju moćne mogućnosti dizajna i proizvodnje,

Dizajniramo i proizvodimo širok spektar prirodnog kamena, koji nudi širok izbor boja i dizajna, svi naši dizajni su posebno, jer možemo napraviti bilo koji dizajn kao vašu potražnju, to je samo za vas. Ili možemo napraviti dizajn vruće prodaje za vas da zauzmete tržište.

koji su dostupni za pod, zidove, asfaltiranje, vrhove, stepenice, pragove, bazene itd. što god vam je potrebno, možemo učiniti za vas. Dobrodošli u vaš upit i vašu narudžbinu.FAQ:

1. Primer je dostupan?

Da, uzorak je veoma dobrodošao i bez naplate, a klijentima je samo potreban teret koji će se vratiti kada naredite sledeći FCL nalog.

Možete li predstaviti neke svoje klijente u SAD?

O: Naši klijenti pokrivaju većinu američkih država, od kojih su neke vrlo jake kompanije. Veoma smo ponosni da je Yeyang član MUP-a i već dugi niz godina radio sa MSI-om. Takođe možete pregledati podatke o izvoznoj carini kako biste saznali više informacija o našim partnerima.

2. Koliko dana za uzorak je spreman?

Zavisi od tačnih zahteva


Ako ste zainteresovani za naš kvalitet žadnog kamena zelenog mermera, molimo Vas da kupite ili prodate diskontni proizvod od nas. Sa više od 23 godine iskustva, mi smo jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača u Kini. Dođite i uživajte u našoj jeftinoj ceni i kvalitetnoj uslugi.
Hot Tags: kvalitet kamena zelenog mramora od kamena, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, cijena, jeftini, popust, kupuju
Upit

You Might Also Like