Polirani Vermont Verde Antique Marble Slab

Polirani Vermont Verde Antique Marble Slab Verde Antique mermer je egzotični duboko zeleni serpentinski mermer koji prelaze vene svjetlih zelenih i bijelih oznaka. Takođe sadrži tragove metalnih spojeva koji uzrokuju sjajne refleksije koji mu daju živahan kvalitet koji nije video u drugim ...

Detalji o proizvodu

Polirani Vermont Verde Antique Marble Slab

 

Verde Antique mermer je egzotični duboko zeleni serpentinski mermer koji prelazi vene svjetlih zelenih i bijelih oznaka. Takođe sadrži tragove metalnih spojeva koji uzrokuju sjajne refleksije koji daju živahan kvalitet koji se ne vidi u drugim kamenjama.

Verde antikni mramorni opseg boja je dobar, pri čemu su glavne promene veličine i količine vešanja. Zbog ovih svojstava to je jedan od retkih mramora koji se mogu polirati i koristiti u unutrašnjoj i spoljašnjoj primjeni.

V erde antikni mermer   polirani: dragulj kao; prirodno brušeni Rochester   VT   zeleno do tamno zeleno sa ograničenim belim viensima; obično   proizvođači .

 

Model br. Verde Antique Mermer

Boja: Zelena

Veličina: 280X180cm

Oblik: Big Slab

Pakovanje: 2.3cm drveni paket sa plastikom i pjenom.

Fumigat: Da

Servis: savršeno

Robna marka: YEYANG

Specifikacija: po projektima

Površinska obrada: Polirana

Debljina: 2cm

Unified Catalogue: Verde Antique Mermer

Upotreba: za Counter Top, Tile i tako dalje

Sea Freght: Vrijedni za prijevoz na duge mete

Kvalitet: Dobro

Orign: Kina

 

Složena vertikalna tolerancija:

+/- 0.5mm, Precizno sečenje pomoću infracrvenog snimanja

 

Izrezati po veličini

300x300mm, 400x400mm, 600x600mm, 800x800mm, 1200x600 / 800mm, itd.

2000x600mm ili 80 "x24";

2400x1200mm ili 96 "x48";

Ostali materijali nude: Granit, mermer, peščar, škriljevac, krečnjak.

 

Kontrola kvaliteta:

Polirani stepen preko 90 stepeni gore

Tolerancija debljine: kalibriran, + / - 0,5mm, + / - 1mm, + / - 1,5mm

 


YEYANG je proizvođač srednje veličine i izvoznik različitih kamenih proizvoda na jugu Fujian, Kina. Mi nosimo izuzetno kvalitetne proizvode liniju uključuje sve vrste kamenih pločica, ploče, sjeme do veličine, brojači vrhova, nadstrešnice i još mnogo toga ...

Kroz 20 godina "napornog rada i izgradnje, formiran je dobrim setom sistema upravljanja procesima i sistemom kontrole kvaliteta , Yeyang Stone poseduje 3 kvalifikovane i profesionalne fabrike (ukupne površine preko 60.000 m2) i 3 trgovačke kompanije, više od 20 porodica -zemačke fabrike.


Ako ste zainteresovani za našu poliranu vermontu verde antikvarnu mermernu ploču, dobrodošli smo da kupimo ili naplatimo diskontni proizvod od nas. Sa više od 23 godine iskustva, mi smo jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača u Kini. Dođite i uživajte u našoj jeftinoj ceni i kvalitetnoj uslugi.
Hot Tags: polirani vermont verde antikne mermerne ploče, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, cijena, jeftini, popust, kupiti
Upit

You Might Also Like