Polirana fabrička cena Crema Valencia mramorne pločice za dekorativni materijal

Polirana fabrička cena Crema Valencia Mramorne pločice za dekorativni materijal Žuti mramor - Crema Valensija mermer, yeyang obezbeđuju dostupnost od 3000 do 4000 kubnih metara. Redovno, yeyang snabdevaju bande pune ploče mermera u Valenciji kako bi bili spremni za transport kontejnera i proizvodnju rezanja do veličine za ...

Detalji o proizvodu

Polirana fabrička cena Crema Valencia mramorne Ploče za dekorativni materijal

 

Žuti mramor - Crema Valencia mramor , yeyang osiguravaju dostupnost od 3000 do 4000 kubnih metara. Redovno, Yeyang isporučuje bambusne ploče od mermera u Valenciji kako bi bili spremni za otpremu kontejnera i proizvodnju koja se smanjuje za veličinu i za projekte.

Za redovnu kupovinu, Yeyang proizvodi ploče veličine 12x24x3 / 4 "Tolerancija +/- 1mm i ploče Crema Valencia 3/4" na oko 3000-4000 kvadratnih metara mesečno.

 

Stavka

Crema Valencia Marble

Druge nazive

Buixcarro krem, Rose de Valencia

Tip

Mramor

Boja

Žuta

Površinska obrada

Polirani, iskreni, Flamed, itd

Regularna veličina

a.305x305, 457x457, 300x600, 600x600, 800x800mm ili kao što je potrebno za pločice.
b.120 upx240 gore u debljini 2cm.3cm.4cm za ploče dostupne na tržištu.

Kontrola kvaliteta

Debljina: +/- 1mm, Plain Degree: +/- 0.5mm

Polirani stepen: 80, 85, 90 stepeni ili više

Upotreba

Kupatilo, Zidne obloge, Counter top, Tuš, Dimenzionalni kamen, Podovi stambeni

 

Zašto kupiti od Yeyang Stonea

A.      Jaka i lepa ambalaža

B.      Puna iskustva sa tržištima Evrope, Amerike, Kanade, Australije, Bliskog istoka itd. Naš profesionalni prijedlog može biti od pomoći vašem poslu.

C.     Sopstvena fabrika, najbolja cena, odlična kontrola kvaliteta, stabilno vreme isporuke

D.     Slobodni uzorci se mogu poslati na zahtev

E.      Prisustvovati sajmovima u SAD, Italiji, Dubaiju itd.

F.      Odgovorna usluga, hitan odgovor

 


Ostali detalji

Crema Valencia je mramor od narandžaste boje, sa finim zrnom i obilnom tamnosrednjom vešom. Njena vena je prilično nepravilna, ali to je ono što identifikuje Crema Valencia kao jedinstveni tip mermera.

Crema Valencia predstavlja neke varijacije, naročito u smislu boje (lakšeg ili tamnijeg) i ukupnog prikaza (intenzitet i pravac vene).

Tip obrade takođe ima uticaj na boju kamena: poliranje će svojom površinom učiniti ne samo ogledalo sjajno, već i zasićeno, a ravnopravno će upotrijebiti trepćući ton.


Ako ste zainteresovani za naše sjajne fabričke cijene mramornih ploča Crema valencia za dekorativni materijal, dobrodošli smo da kupimo ili naplaćujemo diskontni proizvod od nas. Sa više od 23 godine iskustva, mi smo jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača u Kini. Dođite i uživajte u našoj jeftinoj ceni i kvalitetnoj uslugi.
Hot Tags: polirana fabrička cena Crema Valencia mramorne ploče za dekorativni materijal, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, cijena, jeftini, popusti, kupuju
Upit

You Might Also Like