Prirodni kamen Arabescato Venato Mermer Ploča za hol sa bijelim bojama

Prirodni kamen Arabescato Venato mramorna ploča za hol sa belim bojama Arabescato Venato Mermer je bela pozadina sa sivim talasima mramora. Ovaj beli mramor ima jedinstvenu strukturu koja pokazuje velike i male površine u obliku bijelog jajeta okružene svetlosivim venima. Ovaj Arabescato Venato ...

Detalji o proizvodu

Prirodni kamen Arabescato Venato Mermer pločica za hol sa belim bojama

 

Arabescato Venato Mermer je bela pozadina sa sivim talasima mramora. Ovaj beli mramor ima jedinstvenu strukturu koja pokazuje velike i male površine u obliku bijelog jajeta okružene svetlosivim venima.

Ovaj Arabescato Venato Mermer se posebno koristi za spoljašnje ili unutrašnje zidne i podne primene, kao i pultove, prozorske pragove, zidne kapice, stepenice, mozaik. Arabescato mramor se može obrađivati ​​u polirani, rezani rez, brušeni, stijenjeni, peskani, tumbled i tako dalje. Takođe se zovu Arabescato di Carrara, Bianco Arabescato, Arabascato Bianco, Arabescato Bianco, Arabescato Carrara, Arabescato Classico ili se zovu (Wǎ lì dà huābái) u kamenu na tržištu u Kini.

 

Model NO; Arabescato Venato Marble

Asorpcija vode: 0,31%

Snaga savijanja savijanja: 12,8 MPa

Porijeklo: Kina

Tip: Dolomit

Boja: bela

Debljina: 20mm

Tvrdoća: 105hsd

Snažna kompresija: 128.5MPa up

Robna marka: YEYANG

Specifikacija: stepen A

 


Materijal

Arabescato Venato Mermer -Top kvaliteta belog mermera

Dimenzija

Regularna veličina 2400upx1200upx16mm / 18mm / 20mm

Loading port

Luka Sjamen, Kina

Produktivnost

200000m² / mesec.

Vrijeme dostave

15-30 dana nakon prijema depozita

Cijena Term

FOB, CNF, CIF

Rok plaćanja:

T / T 30% unaprijed i balans nakon kopije B / L, L / C na nacrtu vidljivosti

Paket:

Pločice od kartona pa do drvenog sanduka.

Ploče od drvenog snopa.

Za predmete je neophodno profesionalno uputstvo za instalaciju

 

Prednost:

 

1. Bez razlika u boji

2. Kameni proizvodi bez kamenja.

3. stabilan lanac snabdevanja.
4. Iskusno osoblje i rad QC tima
5. Iskusan u procesiranju, projektovanju, kontroli kvaliteta, nakon servisa. itd
6. Više od 20 godina iskustva proizvodnje i Global kamen tržište.
7.One-stop rješenje za projekte koji štede vaš novac i vrijeme.  


O nama

Mi smo profesionalna međunarodna multinacionalna kompanija za kamen, posvećena uvođenju najsmjernijih i najpopularnijih vrsta vrhunskog kamena.

Imamo najveću i najudobniju fabriku za preradu sa dugoročnom tehničkom podrškom. U Kini možemo da pružimo najnapredniji proces rezanja i poliranja.

Sa kvalifikovanim proizvodnim timom i timom za pružanje usluga, Yeyang Stone sada je grupa sa 3 kvalifikovane i profesionalne fabrike (ukupne površine preko 60.000 m2) i tri trgovačke kompanije, više od 20 porodičnih fabrika. obradu proizvoda za velike projekte u domaćim i prekomorskim zemljama.


Ako ste zainteresovani za našu kamenu arabescato venato mramornu ploču u dvorani sa belim bojama, dobrodošli ste da kupite ili naplatite diskontni proizvod od nas. Sa više od 23 godine iskustva, mi smo jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača u Kini. Dođite i uživajte u našoj jeftinoj ceni i kvalitetnoj uslugi.
Hot Tags: prirodni kamen arabescato venato mramorna ploča za hodnik sa belim bojama, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, cijena, jeftini, popust, kupiti
Upit

You Might Also Like