Luksuzni perzijski sivi mramor Ploče Cena

Luksuzna perzijska siva mramorna ploča cijena Perzijski sivi mramor je vrlo lijep sivi mermer koji se uglavnom koristi za unutrašnje zidne i podne aplikacije, pultove, mozaik, fontane, bazen. Perzijski sivi mramor površine u sivoj podlozi sa malim bijelim greljama. Stabilan kvalitet i ...

Detalji o proizvodu

Luksuz   Perzijska siva mramorna ploča cena

Perzijski sivi mramor je vrlo lijep sivi mermer koji se uglavnom koristi za unutrašnje zidne i podne aplikacije, pultove, mozaik, fontane, bazen.

Perzijska siva mramorna površina u sivoj podlozi sa malim bijelim greljama. Stabilan kvalitet i prelepa površina čine da je sve popularniji na tržištu mermernih pločica.

Perzijski sivi mramorni pločice u mnogim veličinama, to je čuveni sivi mramorni materijali, površina u poliranju, materijal sa visokom tvrdoćom i dobre performanse u projektima.

 

Veličina za referencu

Dostupne su prilagođene specifikacije

12 "x12", 12 "x24", 16 "x16", 18 "x18", 24 "x24", itd.

305x305mm, 305x610mm, 400x400mm, 457x457mm, 600x600mm

Male ploče

60-90x180-300x2 / 3cm

 


Perzijski sivi mramor Specifikacije

Naziv proizvoda: Perzijski sivi mramorni panoi, sivi Pietra mramorne pločice i pane

Oblik proizvoda: velika ploča, mala ploča, podna pločica, granične linije, mozaik pločica i šablon, kuhinjski toalet, top kupatilo, umivaonik, kada i sl.

Upotreba: zidne pločice, zidne obloge, podne pločice; a takođe se koristi i za aerodrom, metro, tržni centar, hotel.  

Uslovi cene: FOB Xiamen port ili bilo koja Kina port, CNF, CIF

Tolerancija debljine: kalibriran, + / - 0,5mm, + / - 1mm, + / - 1,5mm

l ne boje

l Sertifikacija upravljanja: ISO9001, ISO14001, SGS

Visoka sila pritiska

L nisko zračenje

 

Xiamen Yeyang Stone Sa velikom snagom zahvaljujući 2 IMP & EXP kompanije i 3 kvalifikovane i profesionalne fabrike

fabrika mramora   nalazi se u gradu Nantong, samo jedan sat vožnje automobilom do Šangaja i 2,5 sata daleko od aerodroma Pudong.

 


Ako ste zainteresovani za cenu luksuzne persijske sive mramorne ploče, dobrodošli ste da kupite ili naplatite diskontni proizvod od nas. Sa više od 23 godine iskustva, mi smo jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača u Kini. Dođite i uživajte u našoj jeftinoj ceni i kvalitetnoj uslugi.
Hot Tags: luksuzna persian siva mramornih ploča cijena, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, cijena, jeftini, popust, kupiti
Upit

You Might Also Like