Sivi mramorni dobavljači Ekskluzivni mramor na vlastitom kamenolomu

Dobavljači siva mramora Ekskluzivni mermer u našem Građanskom kamenolomu Ekskluzivni mramor u sopstvenom kamenolomu, ovaj sivi mramor ima stabilne boje i najviše se primjenjuje na podove i zidove za hotelske projekte, projekte vile, aerodromske podove itd. Koliko je težak sivi mramor i Sive boje će ...

Detalji o proizvodu

Dobavljači siva mramora Ekskluzivni mermer u našem Kamenolomu

 

Detalji o proizvodu

Ekskluzivni mramor u sopstvenom kamenolomu , ovaj sivi mramor ima stabilne boje i uglavnom se nanosi u podove i zidove za hotelske projekte, projekte vile, aerodromske podne itd.

Koliko će biti težak sivi mramor i sive boje, često je pitanje koje ljudi uvek pitaju. Pošto će težina proizvoda imati blisku vezu sa troškovima isporuke.

Obično su cijene punih kontejnera mnogo bolje nego što se smanjuje količina. Dobavljači sivog mramora poseduju mlin iz kamena, Od Yeyang Stone-a, uvek vam je potreban kamen. Slobodno posetite naš izložbeni salon i fabriku


Proizvod

Ekskluzivni mermer u sopstvenom kamenolomu

Veličine

Pločica: 305x305mm, 400x400mm, 300x600mm, 600x600mm
Ploča: 2400upx1200upx20 / 30mm
Kuhinja Top: 24 "x96" -108 ", 26" x96 "-108", 28 "x96" -108 ", 28" x96 "-108"

25 "X22", 31 "x22", 37 "X22", 49 "X22, 61" X22 "
Vanity Top: 25 "X22", 31 "x22", 37 "X22", 49 "X22, 61" X22 "

Završeno

Polirani, iskrivljeni, antički

boje

siva

Pakovanje

slab:

plastična unutrašnjost + snažna drenažna drvena kutija napolju

pločice:

pena iznutra + snažna drenažna sanduci sa ojačanim kaiševima

countertop:

pena iznutra + snažna drenažna sanduci sa ojačanim kaiševima

Prednosti

više od 29 godina iskustva u proizvodnji kamene industrije
odgovoran i pažljiv svakom klijentu

 


Dobrodošli na web stranicu kompanije YeYang, direktno iz fabrike, izvor prirodnog kamena.

YEYANG je profesionalni proizvođač i izvoznik kamenih proizvoda sa istorijom preko 24 godine u Kini. Mi smo angažovani u rudarstvu, proizvodnji i trgovini vezanim za kamen, imamo vlastitu uvoznu i izvoznu dozvolu. Naša fabrika se nalazi u XIAMEN, provinciji Fujian u Kini. Sada se naši proizvodi uglavnom izvoze u SAD, Kanadu, Veliku Britaniju, Irsku i druge evropske zemlje, takođe se izvoze u jugoistočnu Aziju, Bliski Istok i Australiju. Dobili smo puno poverenja kupaca zbog naših kvalitetnih proizvoda, konkurentne cene i brzog servisa.

YEYANG je zainteresovan za uspostavljanje poslovnih odnosa sa kupcima iz cijelog svijeta. Želeli bismo da istražimo mogućnosti rada sa cenjenim kompanijama kao što ste vi.


Ako ste zainteresovani za naše sive mramorne dobavljače ekskluzivnog mermera u našem kamenolomu, dobrodošli smo da kupimo ili naplatimo diskontni proizvod od nas. Sa više od 23 godine iskustva, mi smo jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača u Kini. Dođite i uživajte u našoj jeftinoj ceni i kvalitetnoj uslugi.
Hot Tags: sivi mermer dobavljači ekskluzivnog mermera u vlastitom kamenolomu, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, cijena, jeftini, popusti, kupuju
Upit

You Might Also Like