Kina siva mramorna ploča / Kylin drveni mermer za popločavanje kamena, zidne dekoracije

Kina siva mramorna ploča / Kylin Wood Mermer za kamen za popločavanje, dekoracija zidova Sive mramorne ploče su naše glavne boje, YEYANG Stone isporučuje različite elegantne sive boje Pločica i pločica na tržište. Jedan od Sivih Mermera je Kylin Wooden Mermer. Gde kupiti mramor za knjige, Kylin drveni mermer ...

Detalji o proizvodu

Kina siva mramorna ploča / Kylin Drveni mermer za popločavanje kamena, zidne dekoracije

 

Siva mramorna ploča su naše glavne boje, YEYANG Stone isporučuje različite elegantne sive boje Pločica i pločica na tržište. Jedan od Sivih Mermera je Kylin Wooden Mermer.

Gde biste kupili mramor za knjige, Kylin drveni mermer bi bio onaj koji vam je potreban. Ima lepu venu sa BOOK MATCH efektom koji pravi dekoraciju pefekta za projekte. Bez obzira da li su vam potrebne ploče, montažne table ili rezolucije, YEYANG bi bio više nego srećan da podnesete ponudu.

 

Informacije o proizvodu Kylin Wood Marble :  

Materijal

Elegantni sivi mramorni Kylin Ploče od drveta i pločice dobavljači Beda kamena

Poljski stepen

> 85 stepeni, prema različitom standardu

Tolerancija debljine

+1 i -2mm

Gotovi površina

Polirani, Honed, Antique .etc

Boja

Siva

Smanjite veličinu

Pločice: 300 * 300, 300 * 600, 600 * 600 .. Debljina: 10-30mm ...

Ploče: 2400mm-3000mm * 1200mm-2000mm * 20mm (30; 40; 50mm ....)

Aplikacija

Krovni ukrasni ukras. Komponenta. Lavabo

Pakovanje

Drvena gajba sa penastom plastikom

Ovaj materijal se uglavnom koristi za unutrašnju podnu oblogu, unutrašnji zid, zidnu pločicu, zidne obloge, korake, obloge, granice, mozaike, vodene mlaznice, kolone, eksterijere i druge projekte.

 


FAQ:

l      Gde je tvoja fabrika mramora?

O: Nalazi se u gradu Nantongu, samo jedan sat vožnje automobilom do Šangaja i 2,5 sata daleko od aerodroma Pudong.

 

l      Kako je vaša fabrika mramora?

O: To je nova fabrika koju smo upravo uspostavili u 2015. godini i uglavnom obrađivamo mramor iz Kine (više od 20 mramora). Ova fabrika pokriva oko 45.000 kvadratnih metara i opremljena KEDA gangsawom može seći ploče 1CM, 2CM i 3CM.


Da li ste zainteresovani za naš mlin s pločom od mermera / kilin marmor za kamen za ploču, dekoraciju zidova, dobrodošli smo da kupimo ili naplatimo diskontni proizvod od nas. Sa više od 23 godine iskustva, mi smo jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača u Kini. Dođite i uživajte u našoj jeftinoj ceni i kvalitetnoj uslugi.
Hot Tags: Kina siva mermerna ploča / kilin drveni mermer za popločavanje kamena, dekoracija zidova, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, cijena, jeftini, popust, kupiti
Upit

You Might Also Like