Kina Jeftin Crni Portoro Mermer Ploča za komercijalne projekte

Kina Jeftina crna Portoro mramorna ploča Za komercijalne projekte Crni Portoro Mermer se zove srebro mlečni mermer ili srebro beli mramor, ovaj mermer je jedan od najboljih materijala za komercijalne i rezidencijalne projekte. Crni Portoro Mermer je crni mermer s upečatljivim bijelim venama ....

Detalji o proizvodu

Kina Jeftin Crni Portoro Mermer Ploča Za Komercijalne projekte

 

Crni Portoro Mermer se zove srebro mlečni mermer ili srebrni beli mramor, ovaj mermer je jedan od najboljih materijala za komercijalne i rezidencijalne projekte.

Crni Portoro Mermer je crni mermer s upečatljivim bijelim venama. Dostupan je u pločama i pločama radi lakšeg usklađivanja u projektima dizajna, uključujući pultove, zidove, backsplase i podove za stambene i poslovne objekte. Posebno za dekoracije kupatila.

 


Opšte informacije Crnog Portoro Mermera

Tip: Mermer

Zemlja porekla: China (Mainland)

Brand: YeYang

Boja: crna

Površinska obrada: polirana ili ispucana, itd.

Mermer Tip: Mermer

Oblik kamena: Pljosnata pločica

Naziv kamena: Kina Jeftin Crni Portoro Mermer Ploča Za Komercijalne projekte

Dekoracija

Kameni tip: prirodni mramor

Upotreba: Kupaći topovi i ostali dekori, Unutrašnji podovi i zidovi, vrhovi stola itd.

Primjena: Komercijalna i rezidencijalna dekoracija

Veličina ploče
1) Mala ploča: 180up x 60/70 / 80up x 2 / 3cm
2) Velika ploča: 250up x 150up x 2 / 3cm

Debljina: 16mm, 18mm, 20-30mm

Gustina: 2.8g / cm3

Pakovanje: Jako pakovanje od drveta vredno drveta.

 

Služi:

A.      vlastiti kamen sopstvene fabrike sa velikim proizvodnim kapacitetom

B.      sigurno pakovanje

C.     na vreme isporuke

D.     kvalifikovani radnici, stroge procedure inspekcije.

 

O nama

YEYANG Stone je integrativna kompanija koja se bavi stranom i domaćom trgovinom. Poslovanje uvoza i izvoza već dugi niz godina vodi glavnim izvoznim proizvodima koji pokrivaju sve vrste građevinskih proizvoda, naročito projektne proizvode.

Uz našu stalnu posvećenost ovoj industriji sa više od 20 godina, Yeyang Stone je sada grupa sa 3 kvalifikovane i profesionalne fabrike (ukupne površine preko 60.000 m2) i tri trgovačke kompanije, više od 20 porodičnih fabrika.

Imamo savršenu liniju za obradu i lepo okruženje koje služi našim kupcima. Verujemo da sa našim izvrsnim kamenim izvorima, bogatim proizvodnim iskustvom i vrhunskom izradom otkrivamo da smo pouzdani dobavljač i poslovni partner.


Ako ste zainteresovani za našu jeftiniju crnu portoro mramornu ploču za komercijalne projekte, dobrodošli smo da kupimo ili naplatimo diskontni proizvod od nas. Sa više od 23 godine iskustva, mi smo jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača u Kini. Dođite i uživajte u našoj jeftinoj ceni i kvalitetnoj uslugi.
Hot Tags: Kina jeftina crna portoro mramorna ploča za komercijalne projekte, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, cijena, jeftini, popust, kupiti
Upit

You Might Also Like