Antique bež mramorne pločice za zidne pločice

Antique bež mramorne pločice za zidove Pločice Antique bež mramor, ova vrsta kamena od mermera je u Bežovoj boji, ima jaku, elegantnu i velikodušnu boju prirode, teksturu, sprečava klizavo i čišćenje, značajno poboljšava efekat dekoracije i kvalitete proizvoda. Više o Antique ...

Detalji o proizvodu

Antique bež mramorne pločice za zidne pločice

Antique bež mramor , ova vrsta kamena od mramora je u bežoj boji, ima snažnu, elegantnu i velikodušnu boju prirode, teksturu, sprečava klizavo i čišćenje, značajno poboljšava efekat dekoracije i gradnje proizvoda.

Više o Antique Bež Mermeru

1. Glatkost poliranja može biti do 90 stepeni.

2. Boja se može podesiti da bude ista.

3. Garantujemo da sve ploče nemaju pukotine i nema pakta.

4. Dobar kvalitet prirodnog antičnog bež mramora   u bež boju s jeftinom cenom.

5. Najpopularniji Antique Bež Mermer materijali u unutrašnjosti i spoljašnjoj dekoraciji na svetu.

 

Veličina

Rezano do veličine: 30X30cm, 30X60cm, 60X60cm

Kuhinja Countertops

25 1/2 "x96", 26 "x96", 25 1/2 "x108", 26 1/2 "x108",

28 "x96", 28 "x108" itd.

Dostupne su pločice ili dizajnerske pločice. Svi naši dizajni su posebno, jer možemo napraviti bilo koji dizajn kao vašu potražnju, to je samo za vas.

 

Debljina

Debljina: Countertop Debljina lima u 2cm (3/4 "), 3cm (1 1/5"), 4cm (1 1/2 ") laminirana ivica drugačije navedene debljine.

Ostale veličine su dostupne po detaljnim zahtevima. Pozdravljamo prilagođene crteže i

 

Unutrašnjost   Primjena :

Sprat, zid, korak, kolona, ​​tavan, top od topa, kamin, kuhinja, kupaonica, itd

Eksterijer   Primjena :

Fasada, korak, kolona, ​​popločavanje, fontana i druga spoljna dekoracija 

Mi smo jedna od vodećih kompanija industrije prirodnog kamena u Xiamen, Kina. Proizvodimo mramorne travertine-krečnjake kao pločice, ploče i rezanje do veličine.

Mi izvozimo naše mermere , poput Antique Bež Mermera   u celom svetu; SAD, ENGLAND, ETC. Naše glavno tržište je SAD sa našim 80% izvozom, godišnje imamo oko 600-800 kontejnera koji izvoze na tržište SAD-a. YEYANG je poznata od strane mnogih kamenskih kompanija iz SAD zbog naše koncentracije na ovom tržištu.

Svaka narudžba (kao Antique Bež Mermer) naših kupaca obezbeđuje naša kompanija u visokokvalitetnoj i konkurentnoj cijeni. Molimo vas ne oklevajte da stupite u kontakt sa nama za cene, uslove, isporuke i sve ostale zahtjeve poput brošure, uzoraka i sl.


Ako ste zainteresovani za naše antičke bež mramorne pločice za zidne pločice, dobrodošli smo da kupimo ili naplaćujemo diskontni proizvod od nas. Sa više od 23 godine iskustva, mi smo jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača u Kini. Dođite i uživajte u našoj jeftinoj ceni i kvalitetnoj uslugi.
Hot Tags: antique bež mramorne ploče za zidne pločice, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, cijena, jeftini, popust, kupiti
Upit

You Might Also Like