DIY prirodni Veleprodaja popust Crystal crveni kvarc kuhinjske Nape

Kvarc je jedan od Zemljine najteže površine, što ga čini idealan i trajan izbor za kuhinjske Nape i kupaonica ispraznošću.

Detalji o proizvoduOpis proizvoda

Yeyang Stone Group su specijalizirani u proizvodnji andamp; Izvoz Crystal RedQuartzCountertops / ispraznost vrhovima / otok vrhovima za stambene i komercijalne projekte uz dobru cijenu,
Mi smo vodeći kameninu andamp; kvarc countertop izvoznik iz Kine

Kvarc je jedan od pravo #39; s najteže površine, što ga čini idealan i trajan izbor za kuhinjske Nape i kupaonica ispraznošću. Kvarc je neporozni i ekološki površinu koja je jedinstven spoj ljepote i funkcionalnosti, pa je atraktivan i praktičan izbor za bilo koji stil života

Crystal RedQuartzCountertop andamp; Ispraznost vrh

Kvarc Countertops su obrada kvarcnog kamena proizvoda nakon proizvodnje ploča. Yeyang kamena mogu biti obrađeni u različite veličine i oblika ploča s rubovima i rupa.

Glavni proizvodi

Kvarc Countertop, kuhinja Countertop, otok vrha, kupaonica Ispraznost vrh, rada, Caffe stol i Bar Top

Materijal

Umjetni kamen (umjetni mramor, kvarc kamen, itd)

Popularna veličina

Kuhinja Countertop

24andquot; x96andquot;-108andquot; 26andquot; x96andquot;-108andquot; 28andquot; x96andquot;-108andquot; 28andquot; x96andquot;-108andquot; itd.

Countertop poluotok

36andquot; / 39andquot; / 28andquot; x 78andquot; itd.

Countertop otok:

36andquot x84andquot; 36andquot; x96andquot; 36andquot; x108andquot; itd.

CountertopSnack traka

12andquot x96andquot; 16andquot; x96andquot; 108andquot; x18andquot; itd.

Bar vrh

96andquot; x13andquot;-24andquot;

Kupaonica Ispraznost vrh

25andquot; X22andquot; , 31andquot; x22andquot; 37andquot; X22andquot; , 49andquot; X22, 61andquot; X22andquot; sa / bez keramički sudoper., itd.

Debljina: 3/4andquot; 1 1/5andquot; 2cm, 2.5 cm, 2 cm + 2 cm, 3 cm itd.

prilagođene Kvarcna boja i boja podudaranje usluga su Dobrodošli

Kvarc je jedan od pravo #39; s najteže površine, što ga čini idealan i trajan izbor za kuhinjske Nape i kupaonica ispraznošću. Kvarc je neporozni i ekološki površinu koja je jedinstven spoj ljepote i funkcionalnosti, pa je atraktivan i praktičan izbor za bilo koji stil života.
* Luk u obliku ploča izgleda besprijekorno.
Arc-shaped countertop looks so perfect. 0011
* Laminirani uglačanim rubovima. Možete li pronaći zajednički? Sakrit ćemo zajednički.
Laminated polished edges. Can you find the joint  We just hide the joint 0012
* Za rezane45° kut rubovi su spojene zajedno, ali zajednički je nevidljiva, tako savršen kao integrirane.
Laminated polished edges. Can you find the joint  We just hide the joint 0013
YEYANG Countertop Rubni profil
Countertops EDGE-PROFILE
Kako mi radimo?-YEYANG
how we work-yeyang_01

Dobro došli posjetiti Xiamen Yeyang Stone Group. Mi smo kamenim tvornice koja se nalazi u kamenim rodni grad-Xiamen andamp; Shuitou China.For više od 23 godina smo se specijalizirali u kamenoj izmišljotina.

Xiamen Yeyang Stone Group je vodeći kamena proizvođač osnovana 1993, smještena u kamenoj rodnog grada, Xiamen andamp; Shuitou andamp; Nantong grad blizu Šangaja.

Kao grupa, YEYANG je ne samo imati vlastiti 3 tvornice, ali ujedno i s više od 20 obiteljska tvornica. Od 1993, uložili smo više od 10 kamenoloma, uključujući bijeli mramor kamenolom, sivi mramor kamenolom, crni mramor kamenolom, granita i sedre.

Uz veliku snagu zbog 2 trgovanje companiesandamp; 3 kvalificirane i stručne tvornice (s ukupnom površinom od 60 godina, 000 m²), jedan od velike tvornice je specijalno za kvarcni countertops i ispraznost vrhovima koji su uglavnom za izvozna tržišta; i jedna tvornica specijalizirana za proizvodnju granitna ploča i izrezati na veličinu, countertops s 4 gangsaw; Posljednja novu tvornicu u Nan Tong grad pokraj Shanghai je osnovan 2014 obrada mramora, mramorna ploča, projekt izrezati na veličinu.

Možemo imati pristup mnogim novi kineski mramorni kamenoloma i mi nudi širok raspon odabira nagrada kuglica odabrana iz stotine kamenoloma. Mnogi novi mramor iz Kine i drugih zemalja navedenih u naš novi mramor baze, s površinom od više od 60.000 kvadratnih metara. Nastavit ćemo ponijeti sve vrste nove kuglice u susret različitim zahtjevima naših kupaca. Dobro došli da nas kontaktirate ako goning za kupnju novih materijala iz Kine.

Naša misija je pružiti najbolju uslugu uz najkonkurentnije cijene i najkvalitetnije proizvode za naše klijente. To je veliki užitak vidjeti mnogo novih klijenata postaju naše redovite partnere i zajednički rast sa našim klijentima tijekom proteklih godina.

Će zadovoljiti s nama od početka do kraja!.

Vlasništvo usmjerena na kamenim izmišljotina za 23 godine, Yeyang kamen tvornica sada donosi visoku kvalitetu i konkurentnu cijenu diy veleprodaja prirodne popust Kristal crveni kvarc kuhinjske Nape. Imaju pristup mnogim kineski mramor kamenoloma, mi smo bogata kvalitetom materijalnih resursa. Budite uvjereni da kupi jeftini proizvodi. Također prilagođene usluge i brzu isporuku su također dostupni.

Hot Tags: DIY veleprodaja prirodni Kristal crveni kvarc kuhinja Nape, jeftini, cijena popusta
Upit

Moglo bi vam se i svidjeti