Kineski ružičasti mramor Kitchen countertop

Kineska ružičasta mramorna kuhinja Protuprovalna kineska ružičasta mramorna kuhinja Torba ima prozirne ružičaste nijanse. Ima veoma veliku potrebu kako za unutrašnjost tako i za eksterijer. Može se koristiti u različitim aplikacijama poput unutrašnjosti, eksterijera, zidnih obloga, kupatila, kuhinje itd. Kineski ružičasti mermer je ...

Detalji o proizvodu

Kineski   ružičasta mramorna kuhinja

Kineska ružičasta mramorna kuhinja Countertop ima prozirne ružičaste nijanse. Ima veoma veliku potrebu kako za unutrašnjost tako i za eksterijer. Može se koristiti u različitim aplikacijama poput unutrašnjosti, eksterijera, zidnih obloga, kupatila, kuhinje itd.

Kineski ružičasti mermer je dostupan u pločicama, pultovima, gangsaw pločama, pločama i mnogim drugim.

Kineski ružičasti mramorni kuhinja može raditi u dužini od 300cm, a širina može da dostigne 180cm, ostale veličine mogu cariniti kao crteži. Naša kompanija proizvodi roze mramorne kuhinje countertop proizvode u velikoj količini i ima bogatu ekspeznost u izvozu, to kao zahtev.

 

Tip:

Mramor

Mjesto porijekla:

Fujian, Kina (kontinentalni)

Broj modela:

Pink   mramorna kuhinja

Boja:

roze

Mramor:

roze mermer

Kamena Oblik:

countertops

Stopa apsorpcije vode:

0,35%

Gustina:

2.7 g / cm3

Sila Rupture:

16,2 Mpa

Snaga ležišta:

138.9 Mpa

Završeno ::

Poljski

Druga usluga:

OEM / ODM

 


Veličina
1/96 "x26" (2438x660mm)
2/82 "x36" (2083x914mm)
3/82 "x 42" (2083 x 1067 mm)
4 / Ostale veličine prema prilagođenom zahtevu vaših projekata.
Debljina: 3/4 "(19mm); 1 1/4" (30mm); 1 1/2 "(20 + 20mm laminiran)
prskanje: 4 "ili 6" H; drugi

 

Kineska ružičasta mramorna kuhinja   Dizajn

Naši dizajneri će obezbediti besplatne CAD / 3D crteže za potvrdu

 

Kineska ružičasta mramorna kuhinja   Paket

Plastična folija sa snažnim drvenim sandukom

Da li ponujate sudopere?

O: Da, umivaonik je dodatni proizvod koji nudimo našim klijentima bez ikakvog profita kako bi podržali naše klijente kako bi dobili više projekata. Nudimo i keramičke sudopere i umivaonike od nehrđajućeg čelika različitih veličina, koristeći sopstvene sudopere također može garantirati savršen otisak umivaonika.

 


Ako ste zainteresovani za naš kineski ružičasti mramorni kuhinjski toalet, dobrodošli smo da kupimo ili naplatimo diskontni proizvod od nas. Sa više od 23 godine iskustva, mi smo jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača u Kini. Dođite i uživajte u našoj jeftinoj ceni i kvalitetnoj uslugi.
Hot Tags: kineski ružičasti mramor kuhinja countertop, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, cijena, jeftini, popust, kupiti
Upit

You Might Also Like