Dom > Marble Source > Standardna veličina tepiha

Standardna veličina

YEYANG LOGO 01.jpg

Veleprodaja Kuhinja toalet i kupatilo Vanity tops

Kameni countertops su prekrasni, što čini granit, kvarc i mramor najpopularniji materijal za pult. Oni staju svakodnevno bez pokazivanja habanja i nastavljaju da izgledaju sjajno kao i dan kada ste ga instalirali. Materijalom od prirodnog kamena, pultovi donose jedinstven i atraktivan izgled jer se sastoje od mnogo različitih minerala. Sa izrađenim kvarcama, samo treba da trošite manje vremena u održavanje. Bez obzira na to kakvi su oni oblici, mi snabdevamo pojedine predmete kako bi projekti bili savršeni. Postoji samo lična prednost.

snabdevamo standardne pultove za supermarket, veletrgovce, trgovce na malo veličine 108 "x26" ili više raspoloživih veličina.

Bez obzira na to koliko ste izvođač, prodavac, bulider ili veletrgovac, trgovac na malo, istorija Countertops može pomoći vašim projektima i poslovanju sa našim topovima za ispraznost. Kao stručnjak za ugostiteljski i višenamenski kamen dobavljač, mi ne samo obezbeđujemo projekte, već i mi puno starthand kamenih kupaonica topovi za veletrgovci, supermaketi i trgovci na malo. Vrste zvijezda sa kvadratnim i zakrivljenim su 22 "x25" x3 / 4 ", 22" x31 "x3 / 4", 22 "x37" x3 / 4 ", 22" x49 "x3 / 4", 22 "x61" x3 / 4 ", itd. Postoji prilagođeni paket dostupan.Istorija Countertops će staviti vašu kompaniju, logo, reči i ono što želite.


- pogledajte detalje sa našim VR Link na https://www.linked-reality.com/company/11274/en

【Vip kupci Upit za ceo@china-stone-experts.com