Dom > o nama > profil kompanije

Xiamen Yeyang Stone Group je vodeći proizvođač kamena osnovan 1993. godine, nalazi se u rodnom kraju kamena, Xiamen & Shuitou. Već više od 23 godine smo specijalizovani za izradu kamena. Yeyang nije samo kompanija, već grupa sa više od 20 porodičnih fabrika.


Od 1993. godine uložili smo više od 10 kamenoloma, uključujući Castro White Marble, Vermont sivi mramor, crni ledeni cvijet, granit i travertin. Sa velikom snagom zahvaljujući 2 trgovačka preduzeća i 3 kvalifikovane i profesionalne fabrike (ukupne površine preko 60.000 m2), naša misija je pružanje odlične usluge sa najkonkurentnijom cenom i najboljim kvalitetnim proizvodima za naše kupce. Veliko nam je zadovoljstvo što mnogi novi kupci postaju naši regularni partneri, kao i uzajamni rast kod naših kupaca tokom proteklih godina.

Imamo pristup mnogim novim kineskim kamenolomima iz kina i nudimo širok izbor asortimana najvažnijih mramora odabranih od stotina kamenoloma. Mnogi novi žičani iz Kine i drugih zemalja su navedeni u našoj Novoj mramornoj bazi, površine preko 60.000 kvadratnih metara. Nastavićemo da donosimo sve vrste novih mermera kako bismo zadovoljili različite zahteve naših kupaca. Dobrodošli da nas kontaktirate ako želite da kupite bilo koji novi materijal iz Kine.

Free Estimates & CAD Drawing from Yeyang Stone Factory

Naše izvozne kompanije:
1.Xiamen Yeyang Imp & Exp Co, Ltd
2.Xiamen Yiqing Imp & Exp Co, Ltd

3.ENUO GROUP CO., LIMITED.


Naše tvornice:
1.Jiangsu Yeyang Stone Industry Co, LTD (mramorne Ploče, Cut-to-size)


2.Fujian Yuanhong Građevinski Materijali Co, Ltd (Countertops, Vanity Tops)


3.Shuitou Yeyang granit fabriku velikih ploča (granitne panoe, pultovi, rezanje po veličini)


Naše porodične fabrike: Više od 20 porodičnih fabrika.

Porodične fabrike Yeyang-više od 20 kamenih fabrika u Kini Snabdevanje sve što vam treba.


Materijali:
Mramor, Kvarc, Granit, Oniks, Bazalt, Slate, Peščar, Travertin, Bluestone, Umjetni Kamen itd.


Glavni proizvodi:
Mramorne ploče i pločice, granit & mramor & kvarcni pulti, topovi od tuša, projektne rezane veličine, kamenolom i bazenu, kamin, mozaik, popločani kamen i stepenice, kolona, ​​skulptura, fontana, kamen za uređenje itd.


Zašto C hoose U s?
1.Kompetitivna cijena:  
Kao profesionalni proizvođač, konkurentni smo u ceni. U međuvremenu, kao lokalni poznati dobavljač sa više od 20 fabrika u porodičnoj svojini, redovno smo prodavali više od 20 zemalja po najboljoj uštednoj cijeni.


2.Više proizvoda:  
Naši proizvodi su u velikoj varijanti, npr. Granit, mramor, kvarc, oniks, bazalt, škriljevac, peščar, travertin, bluzon, kvartizit, veštački kamen itd. Blokovi, pločice, pločice, Kamena umivaonika i bazena, kamin, mozaik, popločani kamen i stepenice, kolona, ​​skulptura, fontana, uređenje okućnice itd su dostupni u našoj fabrici. Bez obzira kakav materijal i koliko vam je potrebno, mi ćemo to učiniti za vas.


3.Kvalitet kontrole
Svi proizvodi su pod strogom kontrolom kvaliteta. Uveravamo vam šta nudimo vrhunski i kvalitetni proizvodi. Od početka proizvodnje do pregleda gotovih proizvoda, obraćamo pažnju na svaki detalj i trudimo se da sve pažljivo izbjegnemo greške.


4. Odlična usluga
Naša misija je da našim klijentima pružimo odlične usluge tokom saradnje i to radi već više od 20 godina. Poštujemo vas, naše klijente i vaše odluke. Grupa Yeyang Stone se tiče onoga što vas brine i ima za cilj da vam obezbedi najbolje opcije.


5.Custom Design
Ako ne pronađete traženu specifikaciju, slobodno nas kontaktirajte. Svaka prilagođena veličina može se napraviti prema vašim specifičnim zahtjevima.


Iskreno pozdravljamo svakog novog potencijalnog klijenta da nas kontaktira. Ne samo da ćemo vam dati odgovarajuće materijale na osnovu vašeg potrebnog kvaliteta sa konkurentnom cenom, već vam takođe pružiti izvrsnu uslugu putem brze reakcije sa konstruktivnim rješenjima. Naši napori i vaša podrška donose pobednički posao, što vas i vas i nama idu dalje.


Zadovoljnićete sa nama od početka do kraja!


Free Estimates & CAD Drawing from Yeyang Stone Factory