Crveni mramor Top za kuhinju / kupatilo

Vrhunski mramorni vrh za kuhinju / kupatilo Ovaj unutrašnji crveni mramorni prsluk nalazi se u seriji tamnih boja. Materijal je tamno crveni travertin mramorni kamen, materijal je mermer u visokoj klasi i cijeni, sve površine i pločice u poliranju. Vrhunski crveni marmor, zgrada ...

Detalji o proizvodu

Vrata od mramora za kuhinju / kupatilo

 

Ovaj unutrašnji crveni mramorni prsluk nalazi se u seriji tamnih boja. Materijal je tamno crveni travertin mramorni kamen,

Materijal je mermer u visokoj klasi i cijeni, sve površine i pločice u poliranju.

Crveni mramor Vanity Top   , građevinska dekoracija

1. visoka gustina, bez pukotina.

2. jaka otpornost na kiseline, alku i druge korozije.

3.zero apsorpcija vode

4.multurnu upotrebu.

 

Veličina

Countertop

108''X26 '', 96''X25.5 ''

Vrhunski top

25''X22 '', 31''X22 '', 37''X22 '', 49''X22 '', 61''X22 '', 73''X22 ''

Ostrvo na vrhu

96''X36 '', 96''X40 '', 72''X36 '', 108''X44 ''

Debljina

2cm / 3cm

Obrazac pada

Pravokutni / ovalni keramički bazen, CUPC sertifikovan

Naziv materijala

crveni mramorni vrh

Površinska obrada

Poliran

Obrada ivice

Puna bikinoza, poluprečnica, ravno olakšana, gornju ivicu, vrh poluprečnika, puna obloga, laminirana bikonoša, ogažena ivica, bevelirani obrađeni i polirani ili drugi

Boja

Crvena

Gustina

2.8g / cm

Aplikacija

Hotel, vila, dekoracija kuće, itd.

 


Opis :

Ovaj zatvoreni mermerni top sa lijepim površinskim tretmanom i jakim paketom, popularan je u nekim zemljama u Africi, Americi, Kanadi, Evropi.

Ako tražite tamno crvenu mramornu površinu, takođe imamo i drugu sličnu topičnost za boje, dobrodošli kontaktirajte naše prodavce.

 

U kojim mramornim bojama imate posla?

O: Mi se fokusiramo na mramor, crveni mramor (beli, Atina, crni, sivi, plavi, kafa ...), imamo i druge dobre mermere koji su novi na tržištu, ali dobili smo dobre komentare i probne naloge nakon naše prve emisije u Xiamenu kameni sajam.

fabrika mramora   nalazi se u : Nantong gradu, samo jedan sat vožnje automobilom do Šangaja i 2,5 sata daleko od aerodroma Pudong.


Ako ste zainteresovani za naš crveni mramor vrh za kuhinju / kupatilo, dobrodošli kupiti ili veleprodati diskontni proizvod od nas. Sa više od 23 godine iskustva, mi smo jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača u Kini. Dođite i uživajte u našoj jeftinoj ceni i kvalitetnoj uslugi.
Upit