Kina Brown Mermer Countertops za kupatilo

Kante za mermerne mramorne kante za kupatilo Umivaonik za mermerne ploče za kupatilo je tamniju boju. Ovaj mermer je tamni mramor, ali je to kineski matejr, a ne iz Španije. Mramorni vrh se uglavnom koristi za neki hotel, restoran u zatvorenom prostoru , kao ovaj proizvod sa tamnim ...

Detalji o proizvodu

Kina smeđa mramor countertops za kupatilo

Metalni mramorni toalet za kupatilo je tamni bojeni gornji proizvod. Ovaj mermer je tamni mramor, ali to je kineski mateiralni, a ne iz Španije. Vrhunski mramorni vrh se uglavnom koristi za neki hotel, restoran u zatvorenom prostoru, jer ovaj proizvod sa tamnim boja koja može proširiti toplu osjeća se dekoraciji vaših zgrada.

Ovaj smeđi mramor namijenjen za kupatilo sa dobrim performansama apsorpcije vode, tako da korisnici mogu biti sigurni da ga koriste u svakodnevnom životu.

Normalno, smeđi mramor ima kontrasta uglavnom mathch tamne boje, i svetlo boje zidne fasade, ali različiti dizajneri imaju različite stilove. Vlasnici će odlučiti sve.

 

Ime kamena

smeđi mramorni countertops

Mjesto porijekla

Fujian, Kina

Stone Form

Ploče (smanjite veličinu), gornju površinu i tavan, pločice i sl.

Boja

braon

veličina

Topovi: 25 "x19", 25 "x22", 31 "x19" / 22 ", 37" x19 "/ 22", 49 "x19" / 22 ", 61" x19 "/ 22" itd.

Rezolucija: 57 x 457 x 10 mm, 300 x 300 x 20 mm, 300 x 600 x 20 mm, 600 x 600 x 20 mm itd.

Teglo: 96 "x 36", 96 "x 25-1 / 2", 78 "x 25-1 / 2", 78 "x 36", 72 "x 36", 96 "x 16" itd.

 

Edge

ojačano, oštreno, puno bikinozno, ogee, 1/4 "okrugle, laminirane bijelo, laminirana 1/4" bullnose, 1/4 "dvostruka okrugla, škotska, dupont, laminirana ogee, pola bullnose i sl.

 


YEYANG visoko stručno tehničko i stručno osoblje, sa 23 godine iskustva u kamenoj industriji (uključujući kamene mermerne mramorne table ), usluga nudi samo za kamenu podršku, uključujući i savete za projekte, tehničke crteže i tako dalje. YEYANG uvek i dalje istovremeno pruža najsavremeniju uslugu i proizvod prema strogom zahtevu međunarodne klijentske baze.

FAQ:

Možete li predstaviti neke svoje klijente u SAD?

O: Naši klijenti pokrivaju većinu američkih država, od kojih su neke vrlo jake kompanije. Veoma smo ponosni da je Yeyang član MUP-a i već dugi niz godina radio sa MSI-om. Takođe možete pregledati podatke o izvoznoj carini kako biste saznali više informacija o našim partnerima.

Da li ponujate sudopere?

O: Da, umivaonik je dodatni proizvod koji nudimo našim klijentima bez ikakvog profita kako bi podržali naše klijente kako bi dobili više projekata. Nudimo i keramičke sudopere i umivaonike od nehrđajućeg čelika različitih veličina, koristeći sopstvene sudopere također može garantirati savršen otisak umivaonika.


Ako ste zainteresovani za našu kantu braon mramor countertops za kupatilo, dobrodošli kupiti ili veleprodaju diskontni proizvod od nas. Sa više od 23 godine iskustva, mi smo jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača u Kini. Dođite i uživajte u našoj jeftinoj ceni i kvalitetnoj uslugi.
Upit